עזרה מתקשרים אלי מהמספר הזה 013109062961 ומדברים באנגלית

• הוסף לסימניות
ואני לא מבינה מילה.

שואלים אותי על כספים משהו, (זו המילה שכן קלטתי 'מוני'...)
ואיכשהו מזהירים אותי (לפחות לפי הקול ומכמה מילים שאני מבינה בכל אופן מהבית ספר)
מה שקלטתי שהם 'נשיונל גלובל', או משהו דומה שנגמר ב'גלובל'.
ביקשתי מהם לכתוב לי במייל כדי שאוכל לתרגם, נתתי כתובת ברורה ולא שלחו לי.
אבל ממשיכים להתקשר כל הזמן.

זה מלחיץ אותי
מצד שני, אין לי קשר לשום דבר אמריקאי
חוץ מאזרחות שלא נותנת לי כלום :(
מישהו יודע על מה מדובר?

• הוסף לסימניות
היה פה בעבר אשכול על העניין הזה שמבקשים כל מיני דברים ומלחיצים, המסקנה היתה שככה"נ מדובר בנסיונות סחיטה...ופשוט לא לענות.

• הוסף לסימניות
לא לענות. כי שיחות מחול עולות כסף גם למי שמתקשרים אליו (אם אין חבילות וכו...)

• הוסף לסימניות
מדובר בסוג של ספאם, במאה אחוז. יש על זה דיבורים בכמה פורומים באנגלית ברשת, על המספר הספציפי הזה.
גם אלי התקשרו. הם מתקשרים לאנשים בכל העולם.

פשוט להתעלם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!!!!!!!!
נרגעתי
ובאמת לא עניתי שוב.

• הוסף לסימניות
מדובר בסוג של ספאם, במאה אחוז. יש על זה דיבורים בכמה פורומים באנגלית ברשת, על המספר הספציפי הזה.
גם אלי התקשרו. הם מתקשרים לאנשים בכל העולם.

פשוט להתעלם.
אאה
תראו כאן למשל אנשים מהונג קונג ומאינדונזיה מתלוננים שהטרידו אותם מהמספר הזה..

• הוסף לסימניות
לא עולה כסף לענות לשיחה נכנסת מחו"ל.
יש נסיונות סחיטה ע"י טלפונים מחול בצורה הזו.קיבלנו אזהרה מפורשת כל העובדים אצלנו (ארגון גדול) אחרי שמישהו נעקץ.

מן הסתם שזה לא אראלה מ מפעל הפיס. מה יקרה אם לא תענו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה