מתרגם מדיבור לכתב/דיבור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
האם יש תוכנה שמתרגמת דיבור לכתב ו/או לדיבור.
כגון - ההמרת שיעור בצרפתית לעברית וכן על זה הדרך.
לא כמו תרגום של גוגל שמתרגם מכתב לכתב ודיבור.

תודה מראש לכל העונים.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
אם אף אחד לא השיב,
אז כנראה שאין:confused::(
חבל, זה יכול מאוד, מאוד לעזור לי.
מי הראשון שימציא :confused::eek:

• הוסף לסימניות
עברית קשה שפה ,

יש הרבה באנגלית (DRAGON ועוד כמה) די טובות , תלוי מאוד במבטא ובהיגוי אבל לא בעברית.

אם השיעור המקורי הוא באנגלית/צרפתית זה אמור להיות אפשרי לשכתב ל TXT ואז לתרגם דרל גוגל או תוכנה אחרת .

אני לא חושב שזה יהיה שווה את העבודה , כי אחוז השגיאות יהיה גבוה בגלל הציורף של השגיאות בתמלול + תרגום מכונה , שלא לדבר על זה שהתוכנה בכלל תשתגע ממילים שהם בעברית וכדו

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אין לי בעיה שהתרגום יהיה לאנגלית.

לגבי התוכנה DRAGON, נראה שהוא אינו מתרגם, אלא מעביר את המסר של הדיבור לשפת תיכנות ובכך המחשב נשלט ע"י המדבר ללא מגע יד, כך לפחות אני מצאתי.
מה הם התוכנות הנוספות שציינת?
אשמח לבדוק גם אותם

תודה רבה,
תזכה למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה