Website Development‏ מתרגשת לשתף אתר זכרון מנחם

• הוסף לסימניות
מתרגשת לשתף שהאתר החדש והענק של זכרון מנחם שאפיינתי, עיצבתי ובניתי עלה לאוויר!!! 🥳

WhatsApp Image 2025-02-22 at 11.19.38 PM.jpegWhatsApp Image 2025-02-22 at 11.18.00 PM.jpeg

• הוסף לסימניות
מצרפת סרטון קצרצר שאני מציגה קצת מהעמודים עם הסבר איך בניתי אתר שאי אפשר להתעלם ממנו

• הוסף לסימניות
מהמם רבקי, אהבתי ממש!
הקטע של "איך אפשר לעזור" הוא הברקה באפיון ובעיצוב.
תודה חגית!
איזה כיף לשמוע! במיוחד ממך האלופה בבניית אתרים שמביאים לידים חמים!

• הוסף לסימניות
מתרגשת לשתף שהאתר החדש והענק של זכרון מנחם שאפיינתי, עיצבתי ובניתי עלה לאוויר!!! 🥳

צפה בקובץ המצורף 1904489צפה בקובץ המצורף 1904490
הרבנית רבקה:
לזיכרון מנחם היו הרבה הופעות עם מרדכי בן דוד בשנות ה-80 וה-90 שלא יצאו לאור.
האם תוכלי לשלוח את מה שלא פורסם אף פעם?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הרבנית רבקה:
לזיכרון מנחם היו הרבה הופעות עם מרדכי בן דוד בשנות ה-80 וה-90 שלא יצאו לאור.
האם תוכלי לשלוח את מה שלא פורסם אף פעם?
תודה רבה.
אני לא רבנית חחח
אני יכולה לשאול אותם

• הוסף לסימניות
עבודה טובה!
תצליחי

• הוסף לסימניות
אני לא רבנית חחח
אני יכולה לשאול אותם
נו! אז מה יצא? דיברת עם המזכירות או מי שאחראי על הארכיון?
חסרים לנו השנים עם מ.ב.ד. 1988, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999.
אנחנו יכולים לשלם עבור הזמן אם נקבל חומר, וכן נעשה את ההמרה לדיגיטלי בעצמנו.
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg

היי ✨
רוצה לשתף אתכם בפרויקט שהעליתי לאוויר לאחרונה ומרגש אותי במיוחד:
אפיון, עיצוב ופיתוח אתר ל"רשת תפארת זקנים" – קהילה ובית של תורה לגיל השלישי.

זה פרויקט עם המון ערך שמאפשר למצוא סניפים בכל הארץ בקלות. מוזמנים להציץ ולהתרשם:
תעדכנו אותי אם אהבתם😊
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה