תח"צ מ-ב-ק-ר-י-ם

• הוסף לסימניות
כאחת שנוסעת באוטובוס כל יום לעבודה,
אני נתקלת בתדירות קבועה בתופעת המבקרים!!!
מדובר באנשים שהעבודה שבחרו לעסוק בה,היא פשוט לרדוף ולהציק לאנשים שכל חטאם זה שהם לא שילמו באוטובוס מסיבה זו או אחרת.
אין לי בעיה, חייבים לשלם ומי שלא משלם חייב לרצות את העונש,
אבל למה בדרך כל כך מבזה ,לא תרבותית ופשוט משפילה!!
המבקרים תוקפים את הנוסעים ורק מחכים לתפוס מישהו! ושהם תופסים הם מתנפלים עליו עם כל הרשעות ושמחה בעיניים! כאילו מצאו זהב לאחר חפירות ממושכות!!!
אני אישית חושבת שזה לא דרך נורמטיבית לתפוס אנשים על חם!!!!! לא מסוגלת לראות את המחזות הללו של השנאה של המבקרים והפחד של הנוסעים!!!!
מה דעתכם על העניין?????

• הוסף לסימניות
לא מייעץ שום דבר...

• הוסף לסימניות
מדובר באנשים שהעבודה שבחרו לעסוק בה,היא פשוט לרדוף ולהציק לאנשים שכל חטאם זה שהם לא שילמו באוטובוס מסיבה זו או אחרת.
ממש עיצבן אותי המשפט הזה.
גם שוטרים בחרו בעבודה שמטרתה לרדוף ולהציק לאנשים?
לדעתי זו ראיה מעוותת.
ראיתי עשרות פעמים מבקרים באוטובוסים, ולא ראיתי שהם מנסים לצוד צייד.
אולי כשיש הרבה נוסעים שמתחמקים, הם הופכים להיות כאלה מעצבנים.
כל אלו שמתחמקים פה ושם שיקחו בחשבון שבגללם נטפלים לאנשים אחרים.
ויש מספיק תופעות של התחמקויות בתחבורה הציבורית (כמו עליה על אוטובוס שאין בו הורדה בעיר וכדו'...
ובריחה מהאוטובוס בתחנה שאין בה הורדה). תופעות כאלה גורמות להתייחסות קפדנית מצד המבקרים או נהגים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להבדיל כתוב שמי שנהייה תליין מתחזקת אצלו מאוד מידת האכזריות
(ובעיר הנידחת יש הבטחה של ונתן לך רחמים...)

מי שנהייה מבקר, כנראה... בהתחלה מגיע ממקום טוב
ואז... אנשים עושים קונצים ובורחים ותמחמקים... ואז הם נהיים בהיכון ובעצבים ולוקחים את זה ללב... ואז מגיע למקרים לא נעימים.

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד שעלית לאוטובוס באחת מתחנות ירושלים ותיקפתי ישר ואז ראיתי חמולה של פקחים_חמש במיספר) וניבהלתי וכמובן רצתי לשלם שוב ואז פקח כמובן ניגש אלי כי ראה שגמרתי לתקף וכל החמישיה אחריו ואמרתי לו שתיקפתי ואז אחד אמר שיני ואלה היא תיקפה פעמיים הייתי בטוח שניפוס אותה.......

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד שעלית לאוטובוס באחת מתחנות ירושלים ותיקפתי ישר ואז ראיתי חמולה של פקחים_חמש במיספר) וניבהלתי וכמובן רצתי לשלם שוב ואז פקח כמובן ניגש אלי כי ראה שגמרתי לתקף וכל החמישיה אחריו ואמרתי לו שתיקפתי ואז אחד אמר שיני ואלה היא תיקפה פעמיים הייתי בטוח שניפוס אותה.......
לא הבנתי, שילמת פעמיים?
למה?
כאילו כשמבקר עולה צריך לשלם כפול ;)

• הוסף לסימניות
אני לא מצדיקה את המבקרים, אבל יצא לי בעיני לראות כמה פעמים מבקר שעולה לאוטובוס ואז אחת מתחילה להתפלל... או אחת אומרת לו שבעלה משלם על כל הנסיעות פעם בחודש, אחד שסתם לא בא לו לשלם
ודווקא יש גם הרבה מקרים שהמבקר בכלל לא נותן קנסות (אפילו לאחד שממש התחצף אליו) , כנראה זה תלוי איזה מבקר זה.
בכלל זה לא נכון להכליל "כל המבקרים ככה" "כל ה... ככה" וכו'

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה אתה גר בבני ברק
רוב הפקחים של דן ממש בסדר
לא ראיתי אותם אף פעם נותנים דוח למרות שתפסו הרבה שלא תקפו רובם רק לוקחים את הרב קו ומתקפים
חלק כן יותר גוערים אבל זה תפקידם...

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה אתה גר בבני ברק
רוב הפקחים של דן ממש בסדר
לא ראיתי אותם אף פעם נותנים דוח למרות שתפסו הרבה שלא תקפו רובם רק לוקחים את הרב קו ומתקפים
חלק כן יותר גוערים אבל זה תפקידם...
זה בעיקר הפקחים של אגב
הפקחים של סופרבוס ממש נחמדים וגם הנהגים

• הוסף לסימניות
יש להם עניין לתת קנסות משום שהם מקבלים בונוסים על כך
ובדיוק שמעתי שבוע שעבר שיחה בין שני פקחים על זה שהעלו להם את המכסות, הם אמורים לתקף מינימום 1200 איש בחודש (קווים אלעד)
לכן הם רצים לתקף כל אחד אפי' כמה פקחים באותו האוטובוס

• הוסף לסימניות
יש להם עניין לתת קנסות משום שהם מקבלים בונוסים על כך
ובדיוק שמעתי שבוע שעבר שיחה בין שני פקחים על זה שהעלו להם את המכסות, הם אמורים לתקף מינימום 1200 איש בחודש (קווים אלעד)
לכן הם רצים לתקף כל אחד אפי' כמה פקחים באותו האוטובוס
אתה בטוח שיש בונוסים על כל דו"ח?
ממה שאתה כותב נשמע שיש מינימום של "תיקוף" לא של "דו"חות", שזה סביר בהחלט

• הוסף לסימניות
לא כולם כאלה רשעים.
השבוע נסעתי במטרונית בחיפה עם בני ועלה פקח עם "בוקר טוב" גדול ועליז, וכשהיא הגיע אלינו, הוא אמר לבן שלי "צדיק, שתזכה ללמוד הרבה תורה ותגדל להיות תלמיד חכם!"

• הוסף לסימניות
בכל תפקיד יש אנשים כאלו וכאלו,
אבל יש יותר מידי מקרים של פקחים שמתנהגים באופן מחוצף ומבזה,
מי שחווה את זה - יודע במה מדובר, נקודה.

• הוסף לסימניות
לא מסוגלת לראות את המחזות הללו של השנאה של המבקרים והפחד של הנוסעים!!!!
מה דעתכם על העניין?????
צודקת!
לכן תמיד אני מסתכלת דרך החלון או מתעסקת במשהו תוך כדי
אמירת פרק תהילים-
שהפקח/ית יעזבו אותם לנפשם

(זה נקרא "לא תעמוד על דם רעך" ? תקנו אותי אם אני טועה?)

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שיש בונוסים על כל דו"ח?
ממה שאתה כותב נשמע שיש מינימום של "תיקוף" לא של "דו"חות", שזה סביר בהחלט
מבקר אמר לבעלי לא יודעת אם זה נכון או לא
שיש להם מכסה כמה לתקף בחודש וחוץ מזה הם מקבלים על כל קנס אחוזים לא זוכרת כרגע כמה הוא אמר לבעלי

• הוסף לסימניות
ממש עיצבן אותי המשפט הזה.
גם שוטרים בחרו בעבודה שמטרתה לרדוף ולהציק לאנשים?
לדעתי זו ראיה מעוותת.
לא בחרו בשביל להציק,
אבל כשנמצאים בתפקיד חשוב כזה,
אסור לשכוח שאנחנו בני"א
יש דרך לומר,
לא צריך לצעוק/להכריז בקול לעיני כל חי!
גם כשאדם עושה משהו לא בסדר צריך להיזהר
לא לפגוע בו וברבים !

אין צורך ב- 4 פקחים באוטובוס אחד על הבוקר,
על מה הלהט דווקא 4-5 פקחים כשהאוטובוס לפעמים כמעט ריק?
מספיק 2 !
(תנסו לספור כמה מקומות ישיבה יש באוטובוס הכי הרבה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה