מ"ה שלילי, מענק עבודה לפי מה נקבע?

• הוסף לסימניות
האם לפי ממוצע שנתי?
או שמתחלק לפי חודשים שעבדתי?
אני יפרט יותר אם לא עבדתי כל השנה ועכשיו התחלתי אני זכאית?

• הוסף לסימניות
מתחלק לפי חודשי עבודה.
אם את עובדת רק כמה חודשים במשכורת של 15 אלף (למה לא, אולי אפילו יותר...) לא יעשו ממוצע שנתי. תריך לציין באיזה חודשים עבדו.

• הוסף לסימניות
מתחלק לפי חודשי עבודה.
אם את עובדת רק כמה חודשים במשכורת של 15 אלף (למה לא, אולי אפילו יותר...) לא יעשו ממוצע שנתי. תריך לציין באיזה חודשים עבדו.
אז אני יפרט
אני מה -9.20 התחלתי לעבוד במשכורת של 8000 ש"ח זה אומר שאני לא זכאית?

• הוסף לסימניות
אז אני יפרט
אני מה -9.20 התחלתי לעבוד במשכורת של 8000 ש"ח זה אומר שאני לא זכאית?
לא
הם לוקחים את חודשים 9.10.1.12 מחלקים ל4
אם הממוצע מעל 6300 את לא זכאית

לא צריך לציין איזה חודשים עבדת
כי הם לוקחים טופס 106 מהמעביד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מתחלק לפי חודשי עבודה.
גם לי יש שאלה. אם חודשיים שכירה במשכורת גבוהה ובמקביל עצמאית (בכלום כמעט...)
אני זכאית?

• הוסף לסימניות
אין קשר. אבל מחשבים אחרי שאת מגישה דוח שנתי
אין קשר זה אומר שיחלקו לי את ה3 חודשים במשכורת גבוהה ל12- גם לחודשים שהייתי עצמאית? או שהשלוש חודשים בתלוש נשארים 3?
יש דוח שנתי והכל.

• הוסף לסימניות
אין קשר זה אומר שיחלקו לי את ה3 חודשים במשכורת גבוהה ל12- גם לחודשים שהייתי עצמאית? או שהשלוש חודשים בתלוש נשארים 3?
יש דוח שנתי והכל.
נשאר 3... כמה חבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה