אז אני יפרטמתחלק לפי חודשי עבודה.
אם את עובדת רק כמה חודשים במשכורת של 15 אלף (למה לא, אולי אפילו יותר...) לא יעשו ממוצע שנתי. תריך לציין באיזה חודשים עבדו.
לאאז אני יפרט
אני מה -9.20 התחלתי לעבוד במשכורת של 8000 ש"ח זה אומר שאני לא זכאית?
גם לי יש שאלה. אם חודשיים שכירה במשכורת גבוהה ובמקביל עצמאית (בכלום כמעט...)מתחלק לפי חודשי עבודה.
אם את עובדת רק כמה חודשים במשכורת של 15 אלף (למה לא, אולי אפילו יותר...) לא יעשו ממוצע שנתי. תריך לציין באיזה חודשים עבדו.
אין קשר. אבל מחשבים אחרי שאת מגישה דוח שנתיגם לי יש שאלה. אם חודשיים שכירה במשכורת גבוהה ובמקביל עצמאית (בכלום כמעט...)
אני זכאית?
אין קשר זה אומר שיחלקו לי את ה3 חודשים במשכורת גבוהה ל12- גם לחודשים שהייתי עצמאית? או שהשלוש חודשים בתלוש נשארים 3?אין קשר. אבל מחשבים אחרי שאת מגישה דוח שנתי
נשאר 3... כמה חבל.אין קשר זה אומר שיחלקו לי את ה3 חודשים במשכורת גבוהה ל12- גם לחודשים שהייתי עצמאית? או שהשלוש חודשים בתלוש נשארים 3?
יש דוח שנתי והכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים