יותר מדוייק מנהל מוסד לא גנב וד"לגם במעיין החינוך צריך להיות מנהלת מסוג יוצא דופן וד"ל
אז נעים להכיר: "מ"מ בתקן" פירושו העברת מלא זכויות התקן (כמעט) למורה המחליפה מ"מ.לידיעתכן, מ"מ ותקן הם שני הפכים...
עוד לא שמעתי על מישהי שהיא במ"מ בתקן
לידיעתכן, מ"מ ותקן הם שני הפכים...
עוד לא שמעתי על מישהי שהיא במ"מ בתקן
אז נעים להכיר: "מ"מ בתקן" פירושו העברת מלא זכויות התקן (כמעט) למורה המחליפה מ"מ.
השכר הוא ממש דומה לתקן אבל זה נגמר כעבור ה-3 חודשים (מינימום..)
אשמח להחכים עוד בנושאזה לא אמור להיגמר.
אשמח להחכים עוד בנושא
אם החלפתי מורה חל"ד לשלושה חודשים אני אמורה לקבל מ"מ כל השנה?<
אשמח להרחבה! תודה
בוודאי שכןאני עובדת שלוש שנים במילויי מקום
ועכשיו אני פותחת תיק במשרד החינוך האם השנים שעבדתי יכולות להצטרף לוותק?
בחינו"ע כנראה שאין..אתן בטוחות שאתן מדברות על החינוך העצמאי?
או אולי יש שני חינוך עצמאי?
כמה פעמים מילאתי מקום של חופשת לידה
ואף פעם לא לחשו לי שיש חיה כזו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים