כללי מ...מ...טעים

• פותח הנושא ח-מ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברור וקריא.ההיתי מעדיפה צבע אחר סגול הוא אומנותי[ואולי זה בא להביע את הרמה האומנותית]

• הוסף לסימניות
ניסיתי וזה עובד,
לעוד משהו יש בעיה עם זה?

• הוסף לסימניות
לי עבד.
יפה מאוד וברור.
גם אני בדעה שהצבע הסגול קצת לא מתאים...

הצלחות.

• הוסף לסימניות
האתר מדהים.

וכעדר נאמן,
מצטרף לדעת קודמי
שהסגול לא הכי מתאים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
קצת מפריע לי בעין הגודל של התמונות בבאנר- מדי גדול ונכנס 'בתוך העין' (גם הכיתוב באתר גדול מדי לדעתי)

• הוסף לסימניות
בעמוד "אודות" ישנן טעויות ניסוח וכתיב רבות, כדאי לערוך מחדש.
בעניין העיצוב מצטרפת להארות קודמי.

• הוסף לסימניות
:mad:חסום לאתרוג

• הוסף לסימניות
בעיני האתר מדהים
והסגול- מתאים.
רק להבהיר אותו.
כרגע הוא מדי כבד...

• הוסף לסימניות
נהדר!
עיצוב מקסים. מאד אהבתי.
הערה קטנה, לדעתי מעבר התמונות בפלאש מהיר מדי, זה לא באנר ולכן יכול להיות יותר איטי ורגוע.
יפה ביותר!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
פצצה מדהים

....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!אהבתי למרות שאני לא מבינה בבנית אתרים,בהצלחה.:)

• הוסף לסימניות
אתר מדהים!
נראה מאוד מקצועי!
גם אני חושבת שהסגול לא משו...

• הוסף לסימניות
התמונות בפלאש יותר מידיי ענקיות דבר שני הצבע לא ניראה לי סגול השאר יפה

• הוסף לסימניות
יישר כח על ההערות וההארות
הם עזרו לי מאד,

כפי שציינתי האתר בבניה שאסיים אעלה שוב.:)

• הוסף לסימניות
דווקא אני ממש אהבתי את הסגול
ובטקסט ב"אודות" זה חוזר על עצמו מדי הרבה פעמים המילים קייטרינג ביכורים וזה לא עושה טוב לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה