דגים מ-1 יוצא 3----

• הוסף לסימניות
@ה. בקר הקבב שווהההה
אם יש לי מושט וסלמון - 2 הדגים ילכו (כל אחד בנפרד)?
פשוט להפשיר ולטחון?

לא הייתי מערבבת את שתיהם יחד ז 2 זנים מידי שונים של דגים
המרקם, הטעם לא לגמרי אחים...

אבל @ה. בקר עשית אותי לגמרי רעבה על הבוקר
בדיוק חשבתי לעצמי מה נכין היום שיהיה אוכל ומבושל ולא עוד דג וזה לגמרי לא עוד דג
עשית לי חשק להגיש בצלחת 3 וויראציות אלופה!

• הוסף לסימניות
לא הייתי מערבבת את שתיהם יחד ז 2 זנים מידי שונים של דגים
המרקם, הטעם לא לגמרי אחים...

אבל @ה. בקר עשית אותי לגמרי רעבה על הבוקר
בדיוק חשבתי לעצמי מה נכין היום שיהיה אוכל ומבושל ולא עוד דג וזה לגמרי לא עוד דג
עשית לי חשק להגיש בצלחת 3 וויראציות אלופה!
דווקא בדיוק שכנה סיפרה לי שהכינה משהו ע מושט וסלמון והיה טעים.

אישית לא ניסיתי ולא אערבב סלמון עם משהו אחר. כשאני כבר מכינה סלמון אני רוצה אותו--- סלמון!

• הוסף לסימניות
@ה. בקר הכנתי את קדרת הקטניות
ויצא טעיםםםם השילוב של הקטניות עם הירקות והקציצה ברוטב הזה פשוט מעדן!
ליקקו פה את האצבעות...
תודה :D

• הוסף לסימניות
לקציצות מטוגנות:
IMG_8863_800x533.jpg
העני,
מה זה הסלט חצילים?

• הוסף לסימניות
אפשר מתכון?
לפי העין :)
מטגנת חצילים
שמה בקערה עם בצל קצוץ, חי.
מוסיפה מלח, פלפל שחור, שום, טיפה פפריקה, סוכר, רוטב צ'ילי מתוק [בנדיבות], רסק עגבניות [בנדיבות]. מערבבת, טועמת ומתקנת תיבול
אפשר גם קצת חומץ

• הוסף לסימניות
לפי העין :)
מטגנת חצילים
שמה בקערה עם בצל קצוץ, חי.
מוסיפה מלח, פלפל שחור, שום, טיפה פפריקה, סוכר, רוטב צ'ילי מתוק [בנדיבות], רסק עגבניות [בנדיבות]. מערבבת, טועמת ומתקנת תיבול
אפשר גם קצת חומץ
תודה רבה!!!
(שום, חי או אבקה או גבישי?)

• הוסף לסימניות
לא צריך לבשל את הרסק וכו'?

• הוסף לסימניות
@ה. בקר
זה אחד הפיבורטים שלנו!!!!
עשינו היום שוב , שלמות של ארוחה!
תודה על המתכון המושלם הזה ועוד הרבה כמותו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה