- הוסף לסימניות
לא יודעת אם היית משלבת מושט וסלמון- מעולם לא ניסיתי, אבל האמת שאין סיבה שלא יצא טוב
(כל אחד בנפרד)
בכל אופן תודה
שמרתי תמתכון למחר
לא יודעת אם היית משלבת מושט וסלמון- מעולם לא ניסיתי, אבל האמת שאין סיבה שלא יצא טוב
(כל אחד בנפרד)
דווקא בדיוק שכנה סיפרה לי שהכינה משהו ע מושט וסלמון והיה טעים.לא הייתי מערבבת את שתיהם יחד ז 2 זנים מידי שונים של דגים
המרקם, הטעם לא לגמרי אחים...
אבל @ה. בקר עשית אותי לגמרי רעבה על הבוקר
בדיוק חשבתי לעצמי מה נכין היום שיהיה אוכל ומבושל ולא עוד דג וזה לגמרי לא עוד דג
עשית לי חשק להגיש בצלחת 3 וויראציות אלופה!
העני,לקציצות מטוגנות:
![]()
חצילים בצ'ילי ורסקהעני,
מה זה הסלט חצילים?
אפשר מתכון?חצילים בצ'ילי ורסק
לפי העיןאפשר מתכון?
תודה רבה!!!לפי העין
מטגנת חצילים
שמה בקערה עם בצל קצוץ, חי.
מוסיפה מלח, פלפל שחור, שום, טיפה פפריקה, סוכר, רוטב צ'ילי מתוק [בנדיבות], רסק עגבניות [בנדיבות]. מערבבת, טועמת ומתקנת תיבול
אפשר גם קצת חומץ
אפשר חי כתוש או דבישיתודה רבה!!!
(שום, חי או אבקה או גבישי?)
לאלא צריך לבשל את הרסק וכו'?
זו שאלה שקשה לענות עליה. תלוי בגודל שתכיניכמה קציצות יוצאות מקילו דג?
כמה יוצא לך, בגודל של הקציצות שהכנת? (פחות או יותר, מעניין אותי סדר גודל)זו שאלה שקשה לענות עליה. תלוי בגודל שתכיני
האמת שאני לא זוכרת. אפפעם לא סופרתכמה יוצא לך, בגודל של הקציצות שהכנת? (פחות או יותר, מעניין אותי סדר גודל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים