דרוש מידע מ-OKMAIL ל-GMAIL מי יודע?

• הוסף לסימניות
אני מנויה של אוקימייל ורוצה לעבור לגימייל.
מה אעשה כדי שכל מי שישלח לי מייל לאוקימייל יידע שעברתי לגימייל?

הרי ביום שמתנתקים מאוקמייל הכל נמחק ואין לי דרך לדעת מי מנסה לשלוח אלי מייל.
הייתי רוצה שכל מי שישלח אלי יקבל הודעה כי כתובתי השתנתה.
יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אפשר לבצע הפניה, אבל זה עובד לזמן מוגבל.
אחרי כחצי שנה - תיבת הדואר נמחקת ואינה זמינה לשימוש. (כך אמרו לי בשירות לקוחות)

• הוסף לסימניות
גם אני עברתי.
1. אם השתמשת באאוטלוק הרגיל, ולא דרך דפדפן- המיילים הקיימים שמורים במחשב ואין סיבה שיימחקו.
2. ממה שאני יודעת, אין ברירה, פשוט לעשות רשימה של כל הגורמים החשובים ולעדכן (כמו כשעוברים דירה...)

• הוסף לסימניות
בגמייל יש אפשרות לעשות הודעה חוזרת אוטומטית: כתובת המייל שונתה ל...
אולי גם ב okmail יש את זה?
ככה לפחות בזמן הקרוב ידעו שהחלפת כתובת...

• הוסף לסימניות
בגמייל יש אפשרות לעשות הודעה חוזרת אוטומטית: כתובת המייל שונתה ל...
אולי גם ב okmail יש את זה?
ככה לפחות בזמן הקרוב ידעו שהחלפת כתובת...
הם עושים את זה בתשלום, ורק לתקופה קצרה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך עושים הפניה לבד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה