כללי מpdf למסמך וורד

• הוסף לסימניות
כבר עשיתי חיפוש ושוטטתי באין ספור אשכולות אבל לא מצאתי תוכנה שעושה את זה.(ישנם גם הרבה קישורים, אבל חלקם סגורים לי כי אני נתיבית לכן אם יש למישהו קישור שיודע שיש בו תוכנה טובה אשמח לקבלו!)
רובם העבירו לי את המלל בצורת תמונה לוורד. אני מעונינית לערוך טקסט שהוקלד מוורד. ויש לי אותו מודפס, אבל הקובץ המקורי נמחק בלי כוונה. ויש תיקונים בקובץ.
יש אולי למישהו משהו שיכול לעזור???
מדובר בצורך פרטי ב20 עמודים.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש את התוכנה PDF to Word Converter

אני יכול להביא קישור להורדה אך אני לא יודע אם מותר להביא פה

בהצלחה
דוד

• הוסף לסימניות
אם הטקסט לא הומר לעקומות, אפשר בד"כ לעשות העתק-הדבק
אם הוא בעקומות, אף תוכנה לא תעזור (למעט OCR)

• הוסף לסימניות
יש לי דפים פיזיים שאותם אני אמורה לסרוק ע"מ שיהיו מסמך וורד. ז"א אני צריכה תוכנות ocr, אבל קישור לתוכנה שעובדת. אפשר אפילו תוכנה אם גרסת נסיון....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש תוכנה קוראים לה HOCR שזה אומר OCR בעברית היא קוד פתוח
רק מה שהיא לא מושלמת בלשון המעטה (שכחתי היא תומכת גם בניקוד)
במחשבה שניה אין שום תוכנת OCR שנותנת יותר מ-80% (ליגטורה)
במכון לב פיתחו יכולת זיהוי של עד 97% רק שעוד לא שמעתי על שום תוכנה שעושה בזה שימוש
הנה דף ההורדות ותראו שמה שאתם מורידים זה לווינדוס (WIN32)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה