תתקשר לחברת השכרהוזה היה ברכב שכור כך שאין לי את מספר הרכב משהו יכול לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה
תודה מראש!
אין ליאין לך קבלה מהשכירות או טופס השכרה משהו במייל אם יש מופיע שם מס' הרכב (הרץ לדו' אני יודע ששולחים את כל הטפסים למייל)
נראה לך שיש להם נתונים מלפני חודשיים?תתקשר לחברת השכרה
אני מנסה להבין.אין לי
נראה לך שיש להם נתונים מלפני חודשיים?
הדוח היה כשחניתי רכב שהשכרתי בכחול לבן בלי ששילמתיאני מנסה להבין.
הדוח היה על הרכב של החברת השכרה?
כלומר אתה קיבלת דוח כאשר השכרת את הרכב?
או שהדוח הוא על רכב אחר ורק הדוח היה בתוך הרכב של החברת השכרה
אני מניח שהם יחזרו אליך במוקדם ובמאוחר...הדוח היה כשחניתי רכב שהשכרתי בכחול לבן בלי ששילמתי
בינתיים יהיה ריביות!!!אני מניח שהם יחזרו אליך במוקדם ובמאוחר...
תתקשר אליהם ותסביר להם...
אני משוכנע שהם ימצאו...
הרי אתה לא מצפה שהם ישלמו את זה...
מסתבר שיש להםנראה לך שיש להם נתונים מלפני חודשיים?
החוב כעת בעירייה הוא על חברת ההשכרה, אל תדאג חברת ההשכרה שומרת את נתוני כל השוכרים לאורך שנים. ואם הם יטפלו בדו''ח בעצמם הם יקחו לך עמלת טיפול בדו''ח זה סכום שהתחייבת עליו בחתימה על החוזה מול חברת ההשכרה. ורוב הסיכויים שאם לא שילמת עדיין ועברו חודשיים, אז כבר תחויב גם את הסכום הזה על ידי החברה.נראה לך שיש להם נתונים מלפני חודשיים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים