נאבד לי המקלט-ייעוץ לגבי חדש

• הוסף לסימניות
חלק מסט של PIXEL ROOK
עוד לא חזרו אלי מארליך להגיד לי כמה עולה החלק שנאבד, לי יש את המשדר מה שכן ממה שאני משווה עכשיו לסטים אחרים זה סט מאוד יקר מה שיש לי, שני החלקים 520 אז אחד בטח חצי מזה.
השאלה שלי:
אם אני אקנה מקלט הרבה יותר זול של YONGNOU האם זה יעבוד עם המשדר שיש לי?
ואם אני אקנה סט זול של יונגנו(שעולה כנראה פחות מהחלק של פיקסל לבד)-האם הסטים הזולים האלה טובים או יש איתם בעיות לפעמים(עבודה גם בשטח יחסית גדול כמו אולם)?

עוד שאלה: האם אם אני אקנה את החלק שחסר לי בדיוק ואמצא את מה שיש לי אני אוכל לחבר את מה שיש לי לפלאש הקטן ולשלב אותו בסטודיו (כי יהיה לי 2 מקלטים)?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1396274:
חלק מסט של PIXEL ROOK
עוד לא חזרו אלי מארליך להגיד לי כמה עולה החלק שנאבד, לי יש את המשדר מה שכן ממה שאני משווה עכשיו לסטים אחרים זה סט מאוד יקר מה שיש לי, שני החלקים 520 אז אחד בטח חצי מזה.
השאלה שלי:
אם אני אקנה מקלט הרבה יותר זול של YONGNOU האם זה יעבוד עם המשדר שיש לי?

לא

נכתב ע"י השקעה;1396274:
ואם אני אקנה סט זול של יונגנו(שעולה כנראה פחות מהחלק של פיקסל לבד)-האם הסטים הזולים האלה טובים או יש איתם בעיות לפעמים(עבודה גם בשטח יחסית גדול כמו אולם)?

לא כדאי

נכתב ע"י השקעה;1396274:
עוד שאלה: האם אם אני אקנה את החלק שחסר לי בדיוק ואמצא את מה שיש לי אני אוכל לחבר את מה שיש לי לפלאש הקטן ולשלב אותו בסטודיו (כי יהיה לי 2 מקלטים)?

תודה

אם מדובר באותו הדגם - בהחלט.

• הוסף לסימניות
יש דגם מדהים של יונגנו, אני משתמש איתו והוא עובד יופי. הדגם הוא rf-603c II
הוא משדר ומקלט חכם, היינו תומך TTL, עלו לי 4 יחידות, כ200 ש"ח באיביי.
הפלוס הוא שאם קונים למשל 2 יחידות, אז לא משנה מה שמים על המצלמה, בן זוגו ישר נהפך למקלט, ולכן אפשר כל פעם להוסיף משדרים.

• הוסף לסימניות
התאור שלך לא מדויק.

כל יחידה- אם היא נמצאת על מגע חם של 5 יחידות- היא משדר- אם לא- היא מקלט.
אם היא תשב על מצלמה שתכנס לסטינד ביי- היחידה תהפוך למקלט.

בנוסף- הסט הזה לא תומך TTL.

• הוסף לסימניות
מקלט בלבד עולה 200 שח+- באיביי.

יש הרבה סטים זולים בשוק- חלקם בהחלט עושים את העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1397719:
התאור שלך לא מדויק.

כל יחידה- אם היא נמצאת על מגע חם של 5 יחידות- היא משדר- אם לא- היא מקלט.
אם היא תשב על מצלמה שתכנס לסטינד ביי- היחידה תהפוך למקלט.

בנוסף- הסט הזה לא תומך TTL.

תומך TTL
לא לכל הסטים יש חיבור הוט שו גם למעלה וגם למטה.

• הוסף לסימניות
"תומך TTL" זה תקשורת TTL בין המשדר למקלט.
לא בין המצלמה לפלאש שיושב על המשדר.

ואני שמח לדעת שלפחות את זה הם שיפרו- ב603 הראשון היה הוט שו על המשדר- אבל לא היתה תקשורת TTL לפלאש שעל המשדר- ואת ה"באג" הכי משמעותי הם סידרו? אפשר לחבר משדר בכבל סינק למצלמה בלי שהוא יהפוך למקלט?

• הוסף לסימניות
האם אתם מכירים סט שנקרא MAIN 624?
אני שואלת כי אני צריכה דחוף וזה מה שיש להשיג בצפת, ניסיתי להזמין את החלק שחסר לי מארליך אבל לא חזרו אלי כמה ימים וענו רק מרכזניות ועכשיו אין לי זמן לחכות למשלוחים, השאלה אם זה סט טוב? אמרו לי שזה תומך TTL ויש לו חיבורים גם לפלאש שעל המצלמה מעליו. (לא כ"כ הבנתי מה זה אומר תומך TTL לגבי משדר ומקלט)

האם ידוע למישהו אם זה סט טוב?
אגב אולי אני לא מאייתת נכון את השם של זה.

• הוסף לסימניות
בס"ד,
גם אני עובד עם yn603c. יש לי כ-10 יחידות, מהן רובן yn603c-II. בדגם II יש מספר שיפורים כמו הגלגלת לחיזוק החיבור ל-"הוט שו" ושינוי מפסק on-tx-trx העומד בצד המכשיר ולא מכוסה ע"י הפלאש כמו בדגם הראשון. עדיין, כנאמר, זה לא מכשיר תומך TTL, יש מכשיר אחר תומך TTL של YN והוא ה-yn622 (ראו http://www.lightingrumours.com/feature-guide-to-the-yongnuo-yn-622-for-canon-2672#.VENPXiLkeI4).
להפעלה של ציוד באולם - אמין (יש למצוא דרך לחזק חיבור ה-pc sync מהמקלט לפלאש). המחיר גם זול כ-250 ש"ח לזוג (שהוא גם משדר וגם מקלט). עדיין לטעמי, לא ברמה של Pixel Rook.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה