עזרה נאבד לי הפלאפון והוא על שקט

• הוסף לסימניות
כנראה בבית
וזה הפלאפון של העבודה, לא הפרטי שלי
ואני בבאסה אני חייבת לעבוד

• הוסף לסימניות
בעיה...
סגולות או פתרונות?

סגולות:
"אמר ר' בנימין..." X3
צדקה לזכות ר' מאיר.
להבטיח שתתרמי ח"י שקלים לקופת העיר אם תמצאי תוך ח"י דקות. (את החצי השני אני הוספתי...)
תבטיחי שאם תמצאי תאמרי "נשמת". (הבנתי שזה עובד לרפואה. תנסי גם כאן... לא תפסידי.)

פתרונות:
האמת, אין לי :(.
אולי תחלקי את הבית ותחפשי חלק חלק.
אבל במקומות ההזויים - מקרר, מכונת כביסה, תנור, במדף של הXXX (לא יודעת של מה. בכל המדפים...), ארון במקלחת, כל הכיסים, כל המגרות.
בקיצור, בכל הבית...
ע"ע בדיקת חמץ.

בהצלחה.
תבשרי טוב גלוי בקרוב.

• הוסף לסימניות
יווו, מסכנה
איזה באסה
בדקת בסירים (אני מצאתי שם פעם אצל אבא ואמא שהג'ינג'י שלי החביא-
אז אולי בדודה שלו עשתה אותו דבר ;))

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק איך לפתח את הרעיון

אבל יש מערכות אלקטרוניות שמשתבשות או עושות רעשים כשיש טלפון סלולרי בצלצול או בשיחה באיזור שלהם
3למשל במערכת שמע של רמקולים פתאום שומעים רעשים צורמים ברמקול
ואז יסתובובו עם כזאת מערכת.... ויצלצלו אל המכשיר עד שישמעו...

או לפנות לשב"כ לאיכון טלפוני

או לחשוב טוב היכן זה יכול ליפול או הילד עכול לקחת

להחשיך את כל הבית לחושך מצרים ולראות אפה מנצנץ אור

• הוסף לסימניות
כמעט...
סתם במקום משעמם
על הספה
חיפשתי שם כמה פעמים אבל עו לא הגיע הרגע
עכשיו נמצאה האבידה ברוך ה'
יאלה הולכת לעבוד
תודה לכל המסייעים והמייעצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה