- הוסף לסימניות
כי אמורים לקבל שכר מינימום לשעת עבודה ואחרי האיחור זה יהיה פחות משכר מינימוםלמה שלא תשלם על איחור שלה?
מכירה סיפור שלפני כעשור (עדת ראיה) למטפלת ששכחה לפתוח ב7 ובאה כרגיל ב8 והורידו לה במשכורת 120 ש"ח - אז המינימום היה 24 שקל.....
כי אמורים לקבל שכר מינימום לשעת עבודה ואחרי האיחור זה יהיה פחות משכר מינימוםלמה שלא תשלם על איחור שלה?
נכוןמטפלת בחיים לא צריכה לשלם
חולקת על המילה "קטנים"אנשים "קטנים" דורשים מהמנהלת או מההנהלה
משפט לא מכובד.אנשים "קטנים" דורשים מהמנהלת או מההנהלה
זה קטע הזוי!לא קרה לי שנאבדו נעלים, אבל כן קרה לי במשפחתון שילד היה מקשקש על חולצותיו בטוש שלא ניתן להסרה בכביסה, וזה חזר ע"ע גם אחרי שביקשתי מהמטפלת שתעלים את הטושים מהשג ידם של הילדים.
אבל לא אמרתי ואף לא רמזתי שהיא צריכה חלילה לשלם על הנזק, למרות שהיה בהחלט הפסד כואב.
מטורף!!והאמא כל יום שאלה מה עם הכסף,
ושלחה את הילד בלי נעליים
אולי כי הגואש זול יותר...?זה קטע הזוי!
אין עונה שלא הולכות לי 2-3 חולצות לפח בגלל גואש!
מה, לא שמעו על צבעי ידיים? סינרים?
בכמה מקומות שונים.
לא שעלה בדעתי לתבוע תשלום אבל למה זה קורה?
והחולצות עוד יותר זולות כנראהאולי כי הגואש זול יותר...?
נשמע מוגזם.כי אמורים לקבל שכר מינימום לשעת עבודה ואחרי האיחור זה יהיה פחות משכר מינימום
מכירה סיפור שלפני כעשור (עדת ראיה) למטפלת ששכחה לפתוח ב7 ובאה כרגיל ב8 והורידו לה במשכורת 120 ש"ח - אז המינימום היה 24 שקל.....
אני באמת רוצה לדעת אם זה נכון, כי גם לי קרה מקרה כזה לפני שבוע, הבת שלי חזרה יום אחד עם נעל אחת, הנעל השנייה אבדה, וכמו שרבות אחרות כתבו בדיוק באותו יום לא אני לקחתי אותה, ולכן לא יכולתי להתחיל לחפש את זה, למחרת בבוקר ביקשתי בצורה נעימה מהגננת שימצאו את הנעל... הצעתי לעזור והיא אמרה שיחפשו לבד אחכ, אבל כלום. כך במשך יומיים, ביום השלישי אמרתי לבעלי שילך למנהלת המעון ויגיד לה שאני דורשת תשובות איפה הנעל, יש מצלמות והכל, שימצאו אותה...אם היה אפשר לפתוח את המצלמות של המעון, זה היה רעיון מעולה.
הבעיה שרק לנציג של משרד החינוך או של המשטרה מותר לפתוח את המצלמות של המעון, לאחר קבלת תלונה. ולא נראה לי שתלונה על איבוד בגד נכלל בזה.
אשת צוות מתוך המעון שפותחת את המצלמות, מסתכנת בחצי שנה מאסר.
ברור שזה אפשרי. המחשב של המצלמות נמצא בחדר המנהלת, והקוד והססמה גם אמורים להיות אצלה.הסתכלתי במצלמות (אז זה כן אפשרי???)
או באמת כמו שמישהי אמרה לי - נתנה לי תירוץ משתיק, מענין מה היתה אומרת אם הייתי מבקשת לראות את ההסרטה. כמו שבתחילה אמרה רואים אותה זורקת לפח, אחכ אמרה נכנסת לחדר החתלה ויוצאת בלי (גם לי קצת הזוי שישבה לצפות יום שלם במצלמות בשביל "למצוא" נעל...)ברור שזה אפשרי. המחשב של המצלמות נמצא בחדר המנהלת, והקוד והססמה גם אמורים להיות אצלה.
אבל לא כל מה שאפשרי חוקי.
יכול להיות שהמנהלת לא יודעת שזה לא חוקי, ויכול להיות שהיא מצפצפת על החוק.
לא צריך לצפות יום שלם. יש שיטה מאד פשוטה.או באמת כמו שמישהי אמרה לי - נתנה לי תירוץ משתיק, מענין מה היתה אומרת אם הייתי מבקשת לראות את ההסרטה. כמו שבתחילה אמרה רואים אותה זורקת לפח, אחכ אמרה נכנסת לחדר החתלה ויוצאת בלי (גם לי קצת הזוי שישבה לצפות יום שלם במצלמות בשביל "למצוא" נעל...)
לפעמים זה צבעי ידיים שאמורים לרדת!זה קטע הזוי!
אין עונה שלא הולכות לי 2-3 חולצות לפח בגלל גואש!
מה, לא שמעו על צבעי ידיים? סינרים?
בכמה מקומות שונים.
לא שעלה בדעתי לתבוע תשלום אבל למה זה קורה?
כן זה הכי יעיל...לא צריך לצפות יום שלם. יש שיטה מאד פשוטה.
בודקים באמצע היום, אם יש את הנעל, זה כבר סוגר חצי יום הראשון, אם אין, אז את החצי יום השני.
אח"כ בודקים באמצע החצי שאין.
וכך תוך כמה דקות מגיעים לשעה המדויקת שזה נעלם.
גיסתי היתה שנים מנהלת מעוןברור שזה אפשרי. המחשב של המצלמות נמצא בחדר המנהלת, והקוד והססמה גם אמורים להיות אצלה.
אבל לא כל מה שאפשרי חוקי.
יכול להיות שהמנהלת לא יודעת שזה לא חוקי, ויכול להיות שהיא מצפצפת על החוק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים