דרוש מידע נאבד פריט לבוש במעון - מי צריך לשלם ?

שלום לכולם!
בתור אחת שעבדה במעון במשך תקופה, אני מרגישה חובה להשמיע את קולי בעניין זה.
במעון אצלינו יש ארבעה חדרים ובכל חדר יש שבעה קטנטנים כפול שלוש קבוצות(בבוגרים יותר יש 11-12 פעוטות כפול 3 בחדר!)
חוץ מלהיות מטפלת(לחתל, להלביש,להעסיק, להשכיב,לאהוב,לחבק....) נתבקשנו גם לנקות את החדר ביסודיות מוגזמת, לכבס את סינרי הבוקר והצהריים מדי יום,בנוסף היתה לנו תורנות פרוזדור ושירותים כללי של המעון... כמעט ולא הצלחתי לאכול כלום במשך היום מרוב עבודה,בשכר של...נו,תנחשו... 30שח לשעה!!!
התינוקות היו מוציאים לעצמם גרביים וחלקם גם נעליים והיינו צריכות כל היום לרדוף מה של מי ואיפה...
המטפלות מסורות ומשתדלות מאוד!! בושה עוד לבקש מהן כסף אלא אם כן זו ממש מטפלת חסרת אחראיות וידועה כרשלנית ואז מקומה לא במעון.
פעם הגיעה אמא אחת לאסוף את הילד מהמעון בו עבדתי,ואז הגישה טישיו למטפלת ואמרה לה : "קחי, תנקי לו את האף". בושה. איך שהמטפלת המסורה הסמיקה!!!
כמה שננקה,ילד מצונן יהיה מנוזל,
כמה שנרדוף אחר חפצים -תמיד יכול משהו להעלם(גם בבית!!!) ואין רשות לדעתי לדרוש מהמטפלת או מהמעון .אבל תבררו את ההלכה היטב.

שלום לכולם!
בתור אחת שעבדה במעון במשך תקופה, אני מרגישה חובה להשמיע את קולי בעניין זה.
במעון אצלינו יש ארבעה חדרים ובכל חדר יש שבעה קטנטנים כפול שלוש קבוצות(בבוגרים יותר יש 11-12 פעוטות כפול 3 בחדר!)
חוץ מלהיות מטפלת(לחתל, להלביש,להעסיק, להשכיב,לאהוב,לחבק....) נתבקשנו גם לנקות את החדר ביסודיות מוגזמת, לכבס את סינרי הבוקר והצהריים מדי יום,בנוסף היתה לנו תורנות פרוזדור ושירותים כללי של המעון... כמעט ולא הצלחתי לאכול כלום במשך היום מרוב עבודה,בשכר של...נו,תנחשו... 30שח לשעה!!!
התינוקות היו מוציאים לעצמם גרביים וחלקם גם נעליים והיינו צריכות כל היום לרדוף מה של מי ואיפה...
המטפלות מסורות ומשתדלות מאוד!! בושה עוד לבקש מהן כסף אלא אם כן זו ממש מטפלת חסרת אחראיות וידועה כרשלנית ואז מקומה לא במעון.
פעם הגיעה אמא אחת לאסוף את הילד מהמעון בו עבדתי,ואז הגישה טישיו למטפלת ואמרה לה : "קחי, תנקי לו את האף". בושה. איך שהמטפלת המסורה הסמיקה!!!
כמה שננקה,ילד מצונן יהיה מנוזל,
כמה שנרדוף אחר חפצים -תמיד יכול משהו להעלם(גם בבית!!!) ואין רשות לדעתי לדרוש מהמטפלת או מהמעון .אבל תבררו את ההלכה היטב.
כל מילה שלך,
רק שתדעי ההורים משלמים על המעון טבין ותקילין,
הטענות הצודקות שלך צריכות לבוא כלפי בעלי המעון שניצלו אתכן....

גיסתי היתה שנים מנהלת מעון
והיתה בודקת אונליין כל הזמן בפלאפון שלה את מצלמות כשלא היתה במעון.

לא נשמע לי נכון הדבר שנכתב.
אשתי כבר שנים מנהלת מעון.
הדבר הנכתב הוא מדוייק ביותר. חבל שלא ביררה קודם אצל המפקחת או המדריכה שלה.

נערך לאחרונה ב:
אגב אצלינו גם המנהלת היתה מסתכלת עלינו מחדרה במצלמות אך רק בזמן אמת וכמובן באה להעיר ולהאיר המון כי ראתה במצלמות....

כל מילה שלך,
רק שתדעי ההורים משלמים על המעון טבין ותקילין,
הטענות הצודקות שלך צריכות לבוא כלפי בעלי המעון שניצלו אתכן....
גם אחת שמשלמת טבין ותקילין,
לא יכולה להתעמר במטפלות ולתת לה טישו לנגב את האף של הפעוט.

הצורה שעשתה את זה היא מביישת
אבל כשאת משלמת המון כסף למעון (לא לכל אחת יש הנחה גדולה)
את מצפה שהבת שלך תחזור נקייה יחסית
וכשזה לא קורה - ולא משנה מה הסיבה
והילדה חוזרת 'מסריחה' בלא מובן המילה
לכלוכים על הפנים, אף עם נזלת יבשה וכדו'
את מצפה ליותר
ונכון שאת הכסף לא המטפלת מקבלת אל המנהלת
אז שהמנהלת תדאג לזה ותוסיף להם בשכר
בסוף בסוף זה מאכזב
שכך הילדה חוזרת
זה לא קורה במעון שמשקיע בילדים
זה כן קורה במעון שקצת פחות משקיע

אולי הילד שלה חזר כך תקופה ארוכה
וכך היא מצאה לנכון להעיר למטפלת על כך

לא מצדיקה לרגע התנהגות כזאת,
הילד שלי חוזר במצב שהוא חייב מקלחת... ומעולם לא אמרתי מילה לגננת שלו...
התכוונתי לשאר התוכן.

חשוב לי להדגיש שמדובר במטפלת שהיתה מחזירה את הילדים טיפ טופ, אני מנקה לילד שלי את האף בכניסה לבניין של המטפלת וכשמגיעים לכניסה לבית שלה ואפילו כבר במדרגות הוא שוב צריך.יכול להיות ששנייה לפני כן ניקיתי וכבר שוב!! יש הורים שלא יעזור כלום הם לא מעריכים,חושבים שחייבים להם הכל. נכון שאתם משלמים אבל שימו לב,יש מינימום של דרך ארץ וכבוד למי שמופקד על האוצרות שלכם. אגב המשכורות והתנאים נראה לי ברוב המעונות דומים.

חשוב לי להדגיש שמדובר במטפלת שהיתה מחזירה את הילדים טיפ טופ, אני מנקה לילד שלי את האף בכניסה לבניין של המטפלת וכשמגיעים לכניסה לבית שלה ואפילו כבר במדרגות הוא שוב צריך.יכול להיות ששנייה לפני כן ניקיתי וכבר שוב!! יש הורים שלא יעזור כלום הם לא מעריכים,חושבים שחייבים להם הכל. נכון שאתם משלמים אבל שימו לב,יש מינימום של דרך ארץ וכבוד למי שמופקד על האוצרות שלכם. אגב המשכורות והתנאים נראה לי ברוב המעונות דומים.
הרבה פעמים ההורים שהכי מנצלים הם אלו שגם לא מעריכים במתנות.
חשוב מאד לתגמל את המטפלת מידי פעם במתנה נחמדה

לא מצדיקה לרגע התנהגות כזאת,
הילד שלי חוזר במצב שהוא חייב מקלחת... ומעולם לא אמרתי מילה לגננת שלו...
התכוונתי לשאר התוכן.
ברור שאין מה לומר לגננת על ניקיון - הגננות עובדות כל כך קשה!
כשאני מביאה את הילד לגן וכן שאני לוקחת יוצא שאני לפעמים מחליפה לו כי בדיוק עשה...
ואני לא חושבת אפילו לא לרגע לבקש מהגננת אני אמא שלו וכל עוד אני כאן אין שום סיבה בעולם להגיד לגננת.
וכן אבדה חולצה של הילד שלי במשך כל החורף ולא ידעתי היכן היא ?!
יום אחד חזרה מהמעון בשקית( כנראה שהתלכלכה ונעלמה שם) כמו חדשה - אז אמרתי קורה...
אבל כל מה שקשור לטיפול בילד שיהיה רגוע ושיהיה לו טוב - על זה אני לא מתפשרת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה