נאבד צרור מפתחות

• הוסף לסימניות
אתמול בנסיעה מבית שמש לבני ברק נאבד לי צרור מפתחות.
לפי השערה שלי, זה נפל לי בקו 497 שהגיע לבית שמש בסביבות 12.30 בלילה.

מה המספר של אגד אבדות? איך אפשר לאתר את הנהג אוטובוס?
תודה מראש לכל העוזרים, תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תנסי לשאול במוקד *2800 / 03-6948888

• הוסף לסימניות
תודה חיוך :)
הם פתוחים רק בימי ראשון שלישי וחמישי, חשבתי אולי יש משהו שיוכל לעזור לי כבר היום.

• הוסף לסימניות
יש לך את הקבלה?
יש שם מספר / קוד שמאפשר לזהות מי הנהג.

דרך נוספת היא לחכות לאוטובוס של השעה הזו, ולדבר עם הנהג, לבקש את פרטיו, או את של חברו ביום הקודם, ואולי גם לעשות חיפוש באוטובוס.

מקווה בשבילך שכבר החלפת מנעול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1382236:
יש לך את הקבלה?
יש שם מספר / קוד שמאפשר לזהות מי הנהג.

דרך נוספת היא לחכות לאוטובוס של השעה הזו, ולדבר עם הנהג, לבקש את פרטיו, או את של חברו ביום הקודם, ואולי גם לעשות חיפוש באוטובוס.

מקווה בשבילך שכבר החלפת מנעול...

יש לי את הקבלה, אבל איך זה עוזר לי למצוא את הנהג?

אני מחכה ל12 בלילה כדי לעשות חיפוש באוטובוס, ולא החלפתי מנעול כי בדיוק עשינו את זה לפני חודש :( וחוץ מזה שיש מפתחות מכל כך הרבה מקומות שיקח לי המון זמן לשחזר הכל.

• הוסף לסימניות
יש באגד אחד בשם וינבכר שעובד בשעות האלו נראה כל יום שני או שלישי שווה לנסות בטלפון 039143258

הוא יכול לפי מספר קבלה לדעת היכן האוטובוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר וין;1382249:
יש באגד אחד בשם וינבכר שעובד בשעות האלו נראה כל יום שני או שלישי שווה לנסות בטלפון 039143258

הוא יכול לפי מספר קבלה לדעת היכן האוטובוס

תודה רבה רבה, ננסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה