נאחז בספסל

• הוסף לסימניות
שלא יפול.
תינוק כבן שנה שרק התחיל ללכת.
אשמח לשמוע חו"ד, תודה!

קבצים מצורפים

• קטן 2.jpg
    KB 347.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
את מתקדמת מתמונה לתמונה :)
(תציצי בראשונות שהעלית!)

יפה מאד!

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה יפה.

• הוסף לסימניות
אי אפשר לראות מכאן מה היה מימין אבל על פניו היה עדיף לקמפז הפוך- שהוא בצד הימני של התמונה ומשמאלו עוד ספסלים.

לחילופין חיתוך עומד צפוף יותר סביבו.

פה הרקע הרחוק מאחורי הילד לא משרת את התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1821394:
אי אפשר לראות מכאן מה היה מימין אבל על פניו היה עדיף לקמפז הפוך- שהוא בצד הימני של התמונה ומשמאלו עוד ספסלים.

לחילופין חיתוך עומד צפוף יותר סביבו.

פה הרקע הרחוק מאחורי הילד לא משרת את התמונה.

תודה.
אני שמחה לשמוע,
פותח לי את הראש לראות דברים אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1821439:
תודה.
אני שמחה לשמוע,
פותח לי את הראש לראות דברים אחרת.
שרה את עוד תגיעי רחוק איך שאת מקבלת ביקורת
כל הכבוד!
תמשיכי להעלות ולהתקדם :)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאוד
נראה לי צריך טיפונת חימום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1821511:
שרה את עוד תגיעי רחוק איך שאת מקבלת ביקורת
כל הכבוד!
תמשיכי להעלות ולהתקדם :)

נכתב ע"י צילומית;1821549:
מתחיל להיות מליון דולר:)

נכתב ע"י פעמון;1821555:
תמונה יפה מאוד
נראה לי צריך טיפונת חימום

תודה לכן!
אתן מעודדות אותי מאוד!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה