• הוסף לסימניות
מחכה למשיח...
לא?

• הוסף לסימניות
פעם כשהקטנה שלי בכתה והייתי עסוקה בצילום אחותי קראה לי ואמרה "את לא שומעת שהמצלמה בוכה?!".. וזה עזר... מאז אני משתדלת להפריד עד שהגדולה שלי הסבירה לי שכן כדאי לי להביא את המצלמה למסיבה אחרת אני אפסיד...
אהבתי את הרעיון של התמונה אם כי יש בה משהו מעצבן שאני לא יודעת להגדיר מהו.
איזה WB?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;786148:
פעם כשהקטנה שלי בכתה והייתי עסוקה בצילום אחותי קראה לי ואמרה "את לא שומעת שהמצלמה בוכה?!".. וזה עזר... מאז אני משתדלת להפריד עד שהגדולה שלי הסבירה לי שכן כדאי לי להביא את המצלמה למסיבה אחרת אני אפסיד...
אהבתי את הרעיון של התמונה אם כי יש בה משהו מעצבן שאני לא יודעת להגדיר מהו.
איזה WB?
הצד הימני שלה הוא בש"ל, בשביל שהמתלה בצבע תכלת לא "ימשוך" את העין.
צילמתי בהתחלה עם WB חם, שלטמעי (השונה מרובכם) זה היה טוב עם צבע חזק, אבל התמונה הזאת עם WB אוטומטי. (התנצלות : לא היה זמן לכוון) :)

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים.
חסר לי משהו בצד ימין, שטח מת מדי גדול.
יש אולי תמונה שרואים קצת יותר את העין? זה יכול להשלים.

• הוסף לסימניות
חביב.

מה שמשך לי את העין זה דווקא העין... והעין לא פה ולא שם, עוד קצת מהפנים היה משפר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה