כללי נא חוות דעתכם על השלט...

• הוסף לסימניות
שלט בגודל 5.5X0.40 מטר, לחנות מוצרי חשמל, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
(עדיין לא סיימתי עם הלוגואים בצדדים)

קבצים מצורפים

• שלט.jpg
    KB 547.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, אם באמת רוצים לשמוע ההערה לדעתי זה יותר מקצעוי כאשר השם של החנות יותר גדול ובולט ממה שעכשיו, וכן להיפך שאר הלוגוים והתמונות להקטין וכדומה

• הוסף לסימניות
66 כניסות ורק חוו"ד אחת?
מי עוד יכול להמליץ לי איך לשדרג קצת את השלט, הוא ממוקם במקום מרכזי ואכפת לי שהוא יהיה מוצלח.
תודה!

• הוסף לסימניות
קודם כל יפה. את השם של החנות הייתי מגדילה ולוקחת יותר ימינה, והייתי מקטינה את המכשירי חשמל הימניים

• הוסף לסימניות
מפריע לי הלוגואים בצדדים, הם לא מסודרים, אבל כתבת שעדיין לא סיימת.... אז את זה נוכל לראות רק בסיום, וכמו שאמרו, שם החנות יותר גדול, ואולי משווק מורשה ומתחתיו כל השורה. וממילא השם ילך יותר ימינה.

• הוסף לסימניות
כדאי לארגן את כל הלוגואים בצד אחד.
את שם החנות להגדיל מאד.
שמתי לב שבצד ימין מכשירי החשמל בצבע אפור ובצד השני בכחול. אולי תנסה להפוך את הכל לצבע טבעי וגם- יותר בקטן. (שים לב שחלק מהמוצרים פונים לימין וחלק לשמאל.)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם את באמת רוצה שלט מוצלח, תוותרי על התמונות בכלל. תגדילי את שם החנות והשורה שמתחת למקסימום, ואת הלוגואים תסדרי בצד אחד.

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד !
מצטרפת להערות של קומי בעניין התמונות והגדלת שם החנות

• הוסף לסימניות
אוסיף להערות קודמיי:
הפרופרוציות בין מוצרי החשמל לא נכונות. המגהץ בגודל של כמעט מכונת כביסה, והמקרר בגודל של שידה קטנה. זה די צורם בעין.
הצבעים יפה ומתאימים. שם החנות אכן חייב לגדול. ואני מבין שהם מוכרים בחנות רק מוצרי LG וBEKO

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על הערותיכם הבונות, אעלה בעז"ה לפי ההערות שלכם.

LG ו BOKO נותנים חסות לצרכי הגרפיקה בחנות (כרטיסי ביקור, שלט וכו')

• הוסף לסימניות
בנוסף, איפה החידוש??? מה זה מכשירי החשמל הללו משנות התותח??? בבקשה, אם תוכלי לשים תנור נירוסטה חדשני, מגהץ בזוית ובצבע מיוחדים, מקרר- המילה האחרונה, מכונות כביסה דרמטיות יותר -זה נראה כ"כ שבלוני, לא??

• הוסף לסימניות
מכשירי החשמל בצד שמאל מאוד לא טבעיים,
יש עליהם מין מסיכה סגולה.

• הוסף לסימניות
איך השלט עכשיו? לי זה נראה קצת ריק.
הלקוח ביקש להוריד את הסמלים:confused::)...

קבצים מצורפים

• שלט.jpg
    KB 403.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יש בעיה באמת.
בוא/י נראה איך אפשר לפתור אותה.
קודם כל כעת, כשהשלט די 'שומם' האפרפריות בשלט בולטת.
האם האפור בצד של LG הוא חלק מהענין או שאפשר לשנות אותו לצבע בולט יותר? (אולי סגול וה- LG בלבן?)
לגבי המקור כנ"ל, האם הוא חייב להיות שחור עם נקודה לבנה מעליו? (דרך אגב, הנקודה לא ממוקמת יפה מעל הו')
תנסה/י לשחק עם הצבעים יותר לראות אולי משם תבוא הישועה.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
למה השלט כ"כ צר??

• הוסף לסימניות
הצבעים החיורים די משמימים. תנסי גונים חזקים יותר

• הוסף לסימניות
אוי... צודקים כולם, אם זה היה בשבילי הייתי עושה מינימום 2 מטר גובה עם לוגואים צבעוניים יותר אולי אפילו עם עיטורים חסידיים, אבל היות וזה ללקוח ויש לו בדיוק 40 ס"מ מעל החנות והוא רוצה דווקא נקודות לבנות ובלי סמלים אז אתם אומרים שאני בבעיה, הא?

• הוסף לסימניות
בהחלט בבעיה.
אולי תנסי להראות לו גרסאות אחרות בצבעים שאת אוהבת, ולראות אם ימצא חן בעיניו. לפעמים (בדרך כלל. תמיד) הלקוח לא יודע מה שהוא רוצה.... :)

• הוסף לסימניות
לי זה מזכיר קצת את השלטים האלו שאנחנו חולפים על פניהם ומנסים לנחש אם הם תלויים שם משנות השבעים או השמונים, הצבעים פשוט כל כך אפרוריים ונראים 'דהויים'...
נכון, יש את המגבלות של המידות הצרות ודרישות הלקוח המעצבנות, אבל ניתן גם פה לנסות לשחק עם הצבעים והסימטריה.
לדוגמא, במקום הריק מצד שמאל, ניתן לפזר את ה'מקררים, מזגנים' וכו', בצורה קצת יותר מעניינת מאשר סתם שורה אחת. השילוב של אפור וסגול בהחלט לא מושך את העין, מה עם צבע עז יותר בשביל הרקע? ואם הורדת את המכשירים מהשלט - אולי אפשר להכניס אילוסטרציה קטנה ומעניינת בשביל הגימיק?

• הוסף לסימניות
יותר נעים

אולי תוסיפי משו בחלל הריק? איזה צבע נוסף שיאיר את העינים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה