דחוףףףף...
מ מוטי נאה מהמשתמשים המובילים! פמ"ג DIP מוזיקה ונגינה 30/10/11 הוסף לסימניות #1 דחוףףףף... קבצים מצורפים חדש עם זהב סמל לחתונה.jpg 2.9 MB · צפיות: 28
כ כתיבה נכונה משתמש צעיר עיצוב גרפי 30/10/11 הוסף לסימניות #2 ריק מדי באמצע. המילה 'טאלנא' בכתר אינו יפה באותו צורה. גם הענבים שם למעלה צריכים שינוי.
ט טורקיז משתמש צעיר עיצוב גרפי 30/10/11 הוסף לסימניות #3 יפה מאד. המילה טאלנא קצת מטושטשת, הייתי מוסיפה קצת צבע חי כמו ענבים בורדו.
S s_katz משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP D I G I T A L • 30/10/11 הוסף לסימניות #4 לדעתי- מצוין! מתאים לקהל היעד! רק את הענבים אני אולי הייתי שמה ענבים סגולים נראה לי שישתלב טוב יותר ויקפיץ את הכל..- צריך לנסות.
לדעתי- מצוין! מתאים לקהל היעד! רק את הענבים אני אולי הייתי שמה ענבים סגולים נראה לי שישתלב טוב יותר ויקפיץ את הכל..- צריך לנסות.
ח חיוך משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית צילום מקצועי UX UI D I G I T A L • 31/10/11 הוסף לסימניות #6 יפה מאוד! רק מפריע לי שהמלל( התאריך, וה"נישואי בת"...) לא מיושר לפי העיטור
מ מוטי נאה מהמשתמשים המובילים! פמ"ג DIP מוזיקה ונגינה 2/11/11 הוסף לסימניות #9 טיינק יו... אכן שיניתי. זהו הקובץ להטבעות... קבצים מצורפים טאלנא.gif KB 256.8 · צפיות: 21
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת