" נא לבחור קלף ולא לגלות מה בחרתם ! "

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• OFR_2195_מסגרת_ח_בל_800__קלפים_קארדו__14.jpg
    KB 405.8 · צפיות: 110
  • הוסף לסימניות
יפה מאודדדדדדדדדדדדדדד

• הוסף לסימניות
wow!!
מאחורי זה חורבת רבי יהודה החסיד??

• הוסף לסימניות
זה היה בפסטיבל האור בשנה שעברה היה מגניב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1395406:
זה היה בפסטיבל האור בשנה שעברה היה מגניב

זה צולם השנה אז כנראה חזרו על אותו מייצג :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י banana;1395394:
wow!!
מאחורי זה חורבת רבי יהודה החסיד??
צלצלתי על הפעמון בטעות במקום תגובה:rolleyes:

אני לא יודעת איך קוראים לבית הכנסת הזה, אבל מה שבטוח שזה ברחבה הגדולה של הרובע.
(נדמה לי שזה בית הכנסת הרמב"ן אבל אני ממש ממש לא בטוחה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Efratush;1395450:
צלצלתי על הפעמון בטעות במקום תגובה:rolleyes:

אני לא יודעת איך קוראים לבית הכנסת הזה, אבל מה שבטוח שזה ברחבה הגדולה של הרובע.
(נדמה לי שזה בית הכנסת הרמב"ן אבל אני ממש ממש לא בטוחה...)

מאחורה זה חורבת רבי יהודה החסיד. וליד זה נמצא בית כנסת הרמבן, אבל לא רואים אותו בתמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;1395383:
נא לבחור קלף ולא לגלות מה בחרתם
צפה בקובץ המצורף 211003

סתם רוע
הוצאתם אותי טמבל

חשבתי שזה אמיתי ושקלתי 20 שניות באיזה קלף לבחור,
אחרי שבחרתי, המשכתי לרדת בדף רק כדי לגלות שזה רק תמונה/ציור ללא הוראות המשך המשחק.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
תודה לכל מצלצלי הפעמון :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה