כללי נא להביע חו"ד בעיקר על הצבעים

• הוסף לסימניות
ודאי שניתן לשפר כאן הרבה, אבל זה המירב שאני יכול לעשות כיון שאני לא גרפיקאי, אלא רק מעמד, לכן יש לתת רק עצות קלות לביצוע. דרך אגב הענן בחלק התחתון הוא בשביל הכיתוב שמוסיפים למזכרת וכד'.

קבצים מצורפים

• שיר השירים פתיחהעותק.jpg
    1.7 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה.
לדעתי הירוק מדי זורח.

• הוסף לסימניות
התמונה יפה, הירוק הזוהר קצת צורם
הכותרת - אולי צבע אחר, ללא אפקטים, ועם הילה כלשהי כדי להדגיש -
כי היא נבלעת בעומס התמונה

לא אהבתי שהתמונה מגיעה ממש עד המסגרת (ובצדדים גם חורגת החוצה)
הייתי מנסה אולי לתת גוון חמים יותר לכל העבודה
אולי איזשהו חום-זהוב שקצת יאזן את הצבעוניות (כשכבה מעל הכל, עם שיטת שילוב COLOR ובשקיפות, רק שתהיה נגיעה עדינה של צבע)
לגבי השם והענן -
תשתמש באחת המסגרות היפות שלך, זה יראה מכובד יותר

• הוסף לסימניות
לדעתי הירוק לא באמת זורח
צבעי אינטרנט מעוותים לגמרי גוונים של cmyk

דווקא אהבתי את העיצוב מאד, התמונה מקסימה
עיצוב עדין, שקט קצת רוחני, מאד מתאים!

• הוסף לסימניות
שתי דוגמאות

תודה על ההערות הבונות. באמת הצבעים משתנים מאד באינטרנט, ובפועל הירוק פחות זוהר. יש לי התלבטות בין שתי הדוגמאות. מה עדיף?

קבצים מצורפים

• שיר השירים פתיחהעותק.jpg
    1.6 MB · צפיות: 19
  • שיר השירים פתיחה2.jpg
    1.7 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכון מה שאמרו בקשר לענן - הרבה יותר מכובד לשים שם משהו עם קצוות חדים ולא מעורפל כזה. אפשר להשתמש במסגרת שבתוכה לבן מלא.

• הוסף לסימניות
הוספת מסגרת לכיתוב

הוספתי מסגרת כפי שהמלצתם. איך זה כעת?

קבצים מצורפים

• שיר השירים פתיחהמסגרת.jpg
    1.7 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
פונט מיושן, אפקט ההבלטה בפ"ש כבר מזמן פאסה, אין קשר בין תמונת הרקע למסגרת, צבעוני ומקושקש מדי.
אולי תנסה סגנון יותר סולידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דורון רונן;487386:
ודאי שניתן לשפר כאן הרבה, אבל זה המירב שאני יכול לעשות כיון שאני לא גרפיקאי, אלא רק מעמד, לכן יש לתת רק עצות קלות לביצוע.
לתשומת לבך ידידי נקי כפים.

העבודה יפה. לדעתי יפה יותר עם הזהב בשיר השירים. אם שמים מסגרת למטה אז כדאי לתת לה רקע אחר ולא עמעום של התמונה. אולי רקע של הרקע החיצוני?

• הוסף לסימניות
האם עכשיו זה טוב, או שאולי כדאי לעשות שקיפות לרקע שבתוך המסגרת של הכיתוב?
ולאוהב ישראל, אין לי בעיה כלל עם הבקורת של נקי כפים, אדרבה עדיף לי לשמוע מגוון דעות ואולי אחליט לבסוף להעביר את זה לגרפיקיאי אם יהיה צורך.

קבצים מצורפים

• שיר השירים פתיחה4.jpg
    1.6 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
קח טיפ זריז:

תוותר באלגנטיות נוקשה על כל האפקטים בכותרת, תשאיר אותה בצבע לבן.
תמחק את המסגרת כליל, ותגדיל את התמונה עד הסוף.
הייתי גם מציע לך לעשות מעבר מאפור לצבעוני.

ומובטח שתוך 40 שניות תראה ישועות גדולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה