נא להירגע

• הוסף לסימניות
ותודה אבימי ידידי על הדאגה...

הבחור הושעה נא לחזור לשגרה

בקרוב מנהלת נוספת לקהילת המאיירים.. פרטים יבואו בהמשך...

• הוסף לסימניות
בכל אופן למי שלא ראה. זאת תגובתו... אבל אני לא לוקח צאנס'ים

אוקיי, לא להתנפל...
סך הכל רציתי שיראו שנכנסתי. והתלהבתי מהרעיון ונסחפתי קצת הלאה...
מצטער אם פגעתי במישהו, אני עוקב כבר כמה ימים אחרי הפורום והיה נראה לי שצריך פה איזה ניעורון כזה, לא חשבתי להרחיק לכת כ"כ.
התבדחתי, ואני מביע את צערי העמוק אם זה לא היה מוצלח.

ברוך ה' זוכה להשתייך לחסידות ברסלב, אבל חלילה וחס לא קיצוני! (X5....)

בגלגול הקודם ציירתי לכמה אתרים דמותג, וכעת בעצת רבי שליט"א החלטתי לחזור לתחום. ולרתום את הכלי לדברים טובים.

זה לא היה אישי....
אני בעיקר אוהב להתבטאות בציורים קומיים. ולנתח מצבים בצורה מצחיקה ואופטימית.

נא לא לתקוף, אני יודע. אלול וכו' ולא פורים. סורי!
לפחות הגענו למסקנה ששרוטים לא יצליחו פה. הפתעת אותי אבימי, איזו שליטה!!!!!! (עדיין לא נרגע לי הסימני קריאה)
אצרף כאן ציורים מפעם לפעם.
בעזרת ה' אני מקווה שתבלו אותי בחיבה והבנה...

מקווה ומייחל למחילתכם-
אנוכי השפל שבאדם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך שיהיה בכל פורום כמה ניקים ותיקים שיוכלו לאיים בהעפה מהפורום...ואף להשעות ניקים לאחר התרעה אחת(!)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך מוטי על עמידתך האיתנה והיציבה כמופיע בלוגו המלווה אותך.
בכל זאת מנהל, לא ???

תודה ושיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה.
וגם לי היה שיעור פרטי קטן היום. :)

• הוסף לסימניות
נו... אז מי יעלה לי את האשכול מחדש? ואת התמונות והכל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1744997:
נו... אז מי יעלה לי את האשכול מחדש? ואת התמונות והכל?

כתבתי לך באישי....

וחברה פרגנו צילצול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו ונקי;1744973:
תודה רבה לך מוטי על עמידתך האיתנה והיציבה כמופיע בלוגו המלווה אותך.
בכל זאת מנהל, לא ???

תודה ושיהיה בהצלחה.

תכלס... בניק זה פרצוף של מנהל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה