נא להתפלל ולעורר רחמי שמים מרובים

• הוסף לסימניות
על האשה הצעירה, אמא לארבע ילדים קטנים שנמצאת במצב קשה בטיפול נמרץ:
חוה אסתר בת קריינדל חיענא
וכן כל מי שיכולה להפריש חלה לזכותה

• הוסף לסימניות
לי אמרו שקוראים לה חוה אסתר בת קריינדל סיענא (מקור מוסמך). :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיני 2013;1083886:
היא בת דודתי וידוע לי ממנה עצמה שככה קוראים לאמא שלה [פעם שאלתי אותה על שם לתפילה עבור מישהו מאחיה/אחיותיה]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1083887:
היא בת דודתי וידוע לי ממנה עצמה שככה קוראים לאמא שלה [פעם שאלתי אותה על שם לתפילה עבור מישהו מאחיה/אחיותיה]

גם ב"מבשר" כך היה כתוב אך שכנה בבניין של אותה אישה כך אמרה לי?, וכשאמרתי לה שהיה כתוב במבשר חיענא, היא אמרה לי שזו טעות ענקית??? :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיני 2013;1083889:
גם ב"מבשר" כך היה כתוב אך שכנה בבניין של אותה אישה כך אמרה לי?, וכשאמרתי לה שהיה כתוב במבשר חיענא, היא אמרה לי שזו טעות ענקית??? :confused:
מה יותר מוסמך מה שהיא בעצמה אמרה לי פעם, [וכן זה מה שידוע במשפחה] או מה שאומרת שכנה בבנין???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1083890:
מה יותר מוסמך מה שהיא בעצמה אמרה לי פעם, [וכן זה מה שידוע במשפחה] או מה שאומרת שכנה בבנין???

וכי הקב"ה אינו יודע את שמה ??!! העיקר הכוונה בתפילה.. הקב"ה ידע את מי לרפא.. מבטיחה לכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיני 2013;1083886:
דיברתי עכשיו עם אחיה (שכן שלי) והוא אמר לי שהשם זה חיענא, אז אני מניחה שהוא יודע איך קוראים לאימו.

• הוסף לסימניות
עדכון:
הטיסו אותה לגרמניה והיום בשעות 12-17 שעון ישראל היא עוברת ניתוח
נא להתפלל ולעורר רחמי שמים מרובים לרפואת חוה אסתר בת קריינדל חיענא, ביררתי שוב את שם אמה וזה אכן חיענא
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
כ"ב - כ"ט כולל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה