נא להתפלל לרפואת המורה הידועה והחשובה

אישיות מיוחדת!!!
קשה לעכל את הבשורה המרה

בעיקר בגור ב"ב ובחסידי
אבל הרצתה בכל בתי המורה

אני המומה.
לא ידעתי מי זו המורה החולה, היא לימדה אותי הסטוריה .
אישיות מיוחדת.
ברוך דיין האמת.
כ"כ קשה להמשיך בשגרת הבישולים והשמחה של ערב חג, הלוואי שנזכה לגאולה כבר...

ה' ישמור. אני מכירה אישית את המשפחה ולא חלמתי שהיא חולה. ה' יעזור שבזכות חודש ניסן נזכה לראות ניסים ולשמוע בשורות טובות. אמן!!!

סיפור שקיבלתי במייל מאחת התלמידות הבוגרות של המורה שטרובך ע"ה.
אני חייבת לספר כאן סיפור שתבינו כולכן מי היתה המורה היקרה חנה שטרובך ע"ה:
באחת השיעורים שלמדה אותנו היסטוריה, כיתתנו הייתה רועשת עד מאד, ודיברנו ללא סוף,
עד שהמורה היקרה אמרה:"בפעם הבאה מי שתדבר תצא מהכיתה",
אני הייתי מ"הדברניות הראשיות" כעבור דקות ספורות נשמע רשרוש מכווני, למורה כמובן היה נראה שאני המדברת, המורה קרא בשמי "יפה, צאי מהכיתה" אני לתומי אמרתי "אני?" המורה אמרה "כן", (ומשום מה הפעם לא אני הייתי מן המדברות...) אבל אני לא הייתי מין המתווכות ותוך כדי שיצאתי מהכיתה מלמלתי לעצמי: "מעניין אבל לא דיברתי..."
היה ממש כמה דקות לסיום השיעור ואח"כ התחילה ההפסקה, המון תלמידות מסתובבות בלאגן במסדרון, לפתע אנו רואות שבינינו מסתובבת לא פחות ולא יותר ממורתנו האהובה ע"ה מחפשת, מחפשת, מחפשת... לפתע היא רואה אותי, נגשת אלי ובעיניה הבורקות אומרת: "יפה, אני חייבת להתנצל בפניך שהוצאתי אותך מהשיעור למרות שלא דיברת, פשוט היה כ"כ רעש שלא שמתי לב מי דיברה ומשום מה חשבתי שזאת את ולכן את היית הקורבן, אבל ממש לא הגיע לך להפסיד אפילו 5 דקות שיעור היסטוריה. בסדר גמור אמרתי למורה, זה בסדר אני סולחת. (באמת לא עשיתי מזה עסק ולא חשתי שצריך לבוא עד כדי כך באמצע הפסקה להתנצל, כי בינינו באמת הגיע לי לצאת אחרי פטפטת שלא נגמרה קודם לכן....) אך המורה אומרת לי "לך זה בסדר, אבל אני רוצה לאסוף את כל הכיתה ולהתנצל בפניך בפני כל הכיתה", אמרתי לה "המורה אין צורך אני ממש סולחת למורה בלב שלם", אך היא בשלה, אני רואה אותה אומרת:" תלמידות כיתה ד'5 להיכנס כמה דקות לכיתה", לאחר שכולן היו בכיתה, היא פתחה פיה ואמרה: "אני רוצה להתנצל בפני יפה שהוצאתי אותה מין הכיתה למרות שלא דיברה ולא היה מגיע לה עונש זה ואז פנתה אלי תסלחי לי?" אמרתי לה "ודאי המורה", באותו רגע חשבתי לעצמי, איזה עסק מי כזה עניין קטן להוציא תלמידה החוצה...(תאמינו לי הוציאו אותי לא פעם ולא פעמים בטעות החוצה, לא היתה מורה אחת שבאה להתנצל בפני על כך...) אבל העסק הזה לימד אותי הרבה לחיים!!!! זאת היתה מורתי ע"ה לימדה אותנו לשים לב לשני, לא לפגוע, לכבד את עצמינו וכו' וכו' והיא הייתה דוגמא אישית בעבורנו!!!!
ה' יעזור שתהא מליצת יושר בעבורנו ושיהיו כל מעשיה הטובים מלצים יושר בעבורה ונזכה לראות בבנין בית המקדש במהרה בימינו אמן!

וכדי שיהיה ברור, למי שאינה תלמידתה:
מצב כזה - של פטפטת, היה נדיר מאוד אצלה, ולא כי היא איימה בעונשים.
כי החומר היה מרתק, וכי הכושר הרטורי שלה היפנט את הבנות.
היא הייתה אישה עם חוזק עוצמתי, אך בד בבד, עם רגישות אינסופית, עדינות ורוך.
השילוב הזה אולי נשמע מוזר, אך הוא היה האישיות שלה, וכל תלמידה שלה שתצלצל פה, תאשר את דברי.

נכתב ע"י בלון;978079:
וכדי שיהיה ברור, למי שאינה תלמידתה:
מצב כזה - של פטפטת, היה נדיר מאוד אצלה, ולא כי היא איימה בעונשים.
כי החומר היה מרתק, וכי הכושר הרטורי שלה היפנט את הבנות.
היא הייתה אישה עם חוזק עוצמתי, אך בד בבד, עם רגישות אינסופית, עדינות ורוך.
השילוב הזה אולי נשמע מוזר, אך הוא היה האישיות שלה, וכל תלמידה שלה שתצלצל פה, תאשר את דברי.
מסכימה עם כל מילה.
כנראה, הסיפור קרה בשעה שביעית או ביום חם, או בכל סיבה אחרת, מה שברור הוא שלא השעור "המשעמם" גרם לפטפטת....
הגדרת בול את מה שהרגשתי. עצמה עם רוך ורגישות והבנה אין סופיים.

השיעור האחרון שמסוכם במחברת הסטוריה של אחותי, מפי המורה שטרובך ע"ה, נושא את התאריך ג' באדר תשע"ג. אחרי תאריך זה היו עוד שני שיעורים בהם הגיעה, אבל כבר לא למדה. לאחד מהשיעורים הגיעה במאמץ רב ושלמה סכום גבוה למונית (ע"פ דבריה)

נכתב ע"י שולה;978126:
השיעור האחרון שמסוכם במחברת הסטוריה של אחותי, מפי המורה שטרובך ע"ה, נושא את התאריך ג' באדר תשע"ג. אחרי תאריך זה היו עוד שני שיעורים בהם הגיעה, אבל כבר לא למדה. לאחד מהשיעורים הגיעה במאמץ רב ושלמה סכום גבוה למונית (ע"פ דבריה)
מפחיד לחושב שהאישה היקרה הזה לא איתנו עוד!!
והסיפור כל כך הולם אותה!!
אישה מיוחדת בעלת לב זהב ומידות שאין בנמצא!!!
ושזכותה תגן עלינו,אמן!

איזהו מכובד המכבד את הבריות
אבות, פרק ד',
כזאת היא, מכבדת את כולן, בנעימות ובטוב לבב,

בשורות טובות. אמן!!!

נכתב ע"י שולה;978126:
מחריד....
מה היא עשתה בשתי השעורים האחרונים?

ב"המודיע" כתבו הבוקר שבמרחב הקולי של סמינר גור ישאו דברים לזכרה.
נכון לעכשיו זה עדין לא מעודכן, אבל מן הסתם יתעדכן בהמשך הבוקר.
המספר: 0722785555

ברוך דיין האמת
קשה ממש לעכל, בתור תלמידה ובתור שכנה לשעבר (עד חתונתי)
ושהקב"ה יאמר די לצרותינו!!!

נכתב ע"י BRO;978144:
מחריד....
מה היא עשתה בשתי השעורים האחרונים?
באחד היה הרצאה לכל הבנות, כך שלא יצא לה ללמד, ובזמן שנשאר פטפטה איתן בנושאי אקטואליה. השני היה כשבוע אחרי זה (ז"א ממש לפני שבועיים) והבנות חיכו לה הרבה זמן עד ששחררו אותן, כשהיא הגיעה במאמצים אדירים - גילתה כיתה ריקה.

באחד הימים של מבצע 'עמוד הענן' ארע איזה מקרה והגיעה עזרה רפואית לאחת הבנות שבמחזור ד'. המורה שהיתה אמורה להכנס בדיוק אז לאחת הכיתות, ריכזה את כל הבנות שמסתובבות במסדרון 'במרפסת של ד' ' (למי שמכירה את המבנה של הסמינר בחזון איש) וריתקה אותן במשך שעה ארוכה ב'שיעור אזרחות' בנושא המלחמה וכו', העיקר שלא תסתובבנה בנות. לשמור על כבוד הבת המטופלת.

נכתב ע"י סוכריה;978320:
עידכנו את התא קולי, בשלוחה 6.

שנים לא שמעתי את המנהלת, היה מרגש לשמוע אותה שוב...
באיזה עצב היא מדברת...

נכתב ע"י yaffab;978169:
ב"המודיע" כתבו הבוקר שבמרחב הקולי של סמינר גור ישאו דברים לזכרה.
נכון לעכשיו זה עדין לא מעודכן, אבל מן הסתם יתעדכן בהמשך הבוקר.
המספר: 0722785555

ניסיתי הרבה,
זה לא מחייג, הוא כותב" הרשת עמוסה.
מה יכול להיות?

נכתב ע"י א.פלד;978386:
ניסיתי הרבה,
זה לא מחייג, הוא כותב" הרשת עמוסה.
מה יכול להיות?

שהרשת עכן עמוסה.
אבל בסוף זה מצליח...
המורה חני לנדא דברה באופן מפעים.
עצוב... קורע לב...