נא להתפלל עבור אבי חיים ישראל מאיר בן בלומה הי"ו

אנונימית,
לא מכירה אותך, אבל היינו איתך במשך התקופה האחרונה, הכואבת.
כשתקומי מהשבעה, תאותתי לנו, מניחה שהרבה מכאן רוצות לנחם אותך.

תודה רבה לכולם!
זו ההזדמנות להודות לכל מי שהוסיפו לאבי זצ"ל זכויות, ע"י קריאת תהילים/ הפרשת חלה / קבלת שבת בזמן וכל כיו"ב
זה היה מאד מרגש, ואין ספק שהתפילות וכו' עמדו לזכותו

אני מצרפת בהודעה הבאה הודעה שאשמח אם תוכלו להעביר הלאה, ומי שמכיר/ה, כמובן נשמח לקבל תגובות.

(ואגב, מי שרוצה לדעת על מי הוא התפלל, בעז"ה השבוע תהיינה כתבות בעיתון יום ליום ובמוסף שבת קודש של יתד נאמן)

עובדות וסיפורים -ר' (ישראל) מאיר כ"ץ ז''ל- פעילים

שלום רב,
צפה בקובץ המצורף 162356

צפה בקובץ המצורף 162357

נודה לכל מי שיוכל לשתף אותנו בסיפורים, במידע, ובתמונות
על ראש משפחתנו ר' מאיר כ"ץ זצ"ל שהלך לעולמו בשבוע שעבר.
במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בפקס: 1534-8120033
נא להעביר הלאה.

בתודה מראש ושנזכה לראות בביאת משיח צדקנו ובתחית המתים
במהרה בימינו אמן.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 19.5 · צפיות: 33
  • לכידהj.JPG
    KB 41.4 · צפיות: 45
אנונימית,
את כ"כ לא אנונימית...
"המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד".
מהמעט ששמעתי על פעלו של אבא שלך, אין ספק שה"מקום" המוכן לו בגן עדן ינחם אתכם ואת כל האבלים עליו.
אשמח אם תעלי את הכתבות שיהיו בשבת לכאן. אני לא מנויה על העיתונים שהזכרת.
בהמשך דרכו תמצאו נוחם ושמחה.
ושתמיד תשתפי בשמחות בלב שמח.

אמן ותודה רבה!
את הכתבה של יום ליום כבר יש לי אבל מכיון שהעיתון עוד לא יצא לדפוס, אני לא יכולה בינתיים להעלות.

(מאיפה שמעת על אבי? מהעיתונות? מהרדיו? או ממקום אחר? סתם סקרנות...)

מהעיתון ומעט שנכתב כאן בפרוג.
מה הוא מתוקשר עד לרדיו...?

תארי לעצמך... ;) לא שאני חושבת שבזה האדם נמדד
אבל "במקרה" היתה איזו תכנית עליו ברדיו 2000 ובתכנית "מלווה מלכה" בקול ישראל במוצ"ש גם דברו עליו
(גם בחדרי חרדים וב"לדעת")

חבל על דאבדין - אוהב ורודף צדקה וחסד!

יצא לי הרבה פעמים להגיע לחיפה להתרים לקרנות של יתומים וכדו' תמיד היה שם בוויזניץ בחדר הפנימי במנין הקבוע! איש טוב לב שתרם בכזו "גישמאק" במאור פנים ונותן הרגשה כאילו באנו במיוחד מהמרכז כדי לעשות לו טובה ולזכות אותו במצות צדקה תמיד כשרציתי לנסוע לחיפה עלה דמותו בראשי אף שלא ידעתי מה שמו ומה פעליו.
כשראיתי את ההודעה כאן על פטירתו והקישור ללדעת ששם פורסם תמונתו הכרתיו מיד ופשוט הייתי בהלם!!!
אשריכם שזכיתם לאבא כזו!!!
בוודאי ימליץ טוב בעדיכם!

אנונימית,
בעלי הגיע לנחם (שכנים של אחיך ברמות) ושמע סיפורים מדהימים!!
היה אדם יקר!!! אהוב על הבריות!
תנוחמו מן השמים

אנונימית, תוכלי להעלות לכאן את הכתבות? לתועלת כולנו - - -

קבצים מצורפים

• כתבה אבא ז'ל 1 001.jpg
    1.9 MB · צפיות: 25
  • כתבה אבא ז'ל 2 001.jpg
    KB 789 · צפיות: 24

קבצים מצורפים

• כתבה אבא ז'ל 3 001.jpg
    2 MB · צפיות: 31
  • כתבה אבא ז'ל 4 001.jpg
    2 MB · צפיות: 0
  • כתבה אבא ז'ל 5 001.jpg
    2 MB · צפיות: 22
נכתב ע"י אנונימית;1013524:
yafab
אם את מעוניינת בכתבות, כתבי לי את המייל שלך כאן או באישי ואשלח לך

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ותודה רבה!!

קבצים מצורפים

• yos12.jpg
    1.6 MB · צפיות: 22
  • yos14גגגג.jpg
    3 MB · צפיות: 26
  • yos13.jpg
    1.7 MB · צפיות: 15
יש בלבי על יתד שהעלו כתבה כזו במוסף של שבת, לא יכולתי לעצור את הדמעות.
האישיות שתוארה היתה כבירה ומיוחדת מאד. אשרייך שזכית לאב כזה.

לא הספקתי לקרוא את הכתבות אך בתור שכנים ובתור אבא של חברה הכרתי אותו
המיוחדות שבו הייתה הפשטות שבו, כולם הרגישו איתו בגובה העיניים, הוא עזר לכולם בכזו טבעיות כאילו הוא קרוב משפחה שמחוייב לו ואף פעם לא שלח הלאה " תפנו לזה או להוא" אלא הוא בעצמו הרים טלפונים, הוציא שטר כסף, הבטיח לחזור עם תשובה ותמיד חזר.
בשבעה זה היה פשוט מרתק- כל רגע נכנס משהו עם סיפור אחר יותר מדהים מקודמו-
ההוא ראש ישיבה שבנערותו הוריו רשמו אותו לתיכון חילוני ור' מאיר הוציא אותו משם, שילם מכספו את הנזק והכניס אותו לישיבה, ומאז צמח לר"י מצליח.(הוא בעצמו אף פעם לא היה משופע בכסף...)
ההיא רכזת של מדרשייה שפשוט בוכה איך תסתדר מעכשיו.. לכל בעיה פנתה אליו, החל מנערה בלי כסף, ועד עזרה בבתי דין
ההיא אישה שחולצה מכפר ערבי שתמיד הוא חתם לה ערביות להלואות שלקחה ושלח לה ארגזי מזון.
ההוא בעל חנות לבגדי גברים שמספר שכל שבוע היה נכנס עם איזה נער לקנות לו לבוש חרדי והכל על חשבונו (אפילו שלא היה לו)

ועם כל זה היה אבא טוב ודואג שרץ בהפסקה להביא לחמניה ושוקו לבת ששכחה ת'אוכל ודוחס את כל הילדות הקטנות לרכבו הקטן כי אחרו את ההסעה

זה חלק אפסי ממה שהוא היה אך העומס לא מאפשר להמשיך לכתוב
הלואי שימליץ טוב בעדינו
יהי זכרו ברוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה