נא להתפלל על החולה

• הוסף לסימניות
"אליהו יהושע בן חיה דבורה"
אב למשפחה העובר מחר ניתוח בחו"ל.

רפואה שלמה לכל חולי עמ"י.

• הוסף לסימניות
ד', ה'
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
רחלי, הקדמת אותי... רציתי גם אני לפתוח אשכול כזה.

רבותי, מדובר על בעל של אחת מכאן- הוא עובר מחר ניתוח מכריע - צריך הרבה תפילות- בבקשה!

לוקחת ו- ט"ו

• הוסף לסימניות
טז-כט

• הוסף לסימניות
הניתוח מתחיל מחר בעשר וחצי בבוקר עד הערב.
אני לא אהיה מחר ליד מחשב ברוב השעות הנ"ל - אבל מי שיכול שיקפיץ את השרשור בזמנים הנ"ל.

בושורות טובות וחוד שטוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;984076:
הניתוח מתחיל מחר בעשר וחצי בבוקר עד הערב.
אני לא אהיה מחר ליד מחשב ברוב השעות הנ"ל - אבל מי שיכול שיקפיץ את השרשור בזמנים הנ"ל.

בשורות טובות וחודש טוב!

לא-לג

• הוסף לסימניות
לד-לו כולל

• הוסף לסימניות
מ"ה-מ"ו

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המתפללים ולמי שהעלה את השרשור.
נא להמשיך להתפלל שהתאושש מהניתוח ויחזור בריא.

• הוסף לסימניות
מ"א- מ"ג כולל-
שנשמע בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
מ"ז- מ"ח-
הקודם- טעות!

• הוסף לסימניות
הניתוח ב"ה עבר.
אבל התברר שיש דברים שלא ידעו קודם וצריך המון רחמי שמים!
בבקשה מי ש יכול שיקח פרקי תהילים לומר בשבת לרפואת אליהו יהושוע בן חיה דבורה הי"ו. בתוך שאר חולי עמו ישראל.

ויהי רצון שנבשר ונתבשר רק בשורות טובות!
תודה לכל המתפללים/ות!

ס"ו- ע"א
(אני משתתפת בסבב תהילים אחר לרפואתו, אז לא יכולה להתחייב ליותר מ-5, אבל מי שיכול- יבורך!)

• הוסף לסימניות
ע"ב-פ' כולל רפו"ש בקרוב ובקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה