אנא! התפללו על השלג שיגיע רק בשעות אחר הצהריים.
נכתב ע"י סטאזרית;933528:כאן במרכז העיר עכשיו התחיל - אבל נמס מהגשם...
תגידו בכמה שכבות כירבלתם את הילדים?
האם גם אתם משכיבים את הילדים לישון עם 2 פיג'מות? - אני לא... וכששמעתי מחברה שכך נוהגת התעוררו בי רגשות אשמה...
נכתב ע"י RacheliM;933529:נסחפה האישה...פיג'מה אחת.
נכתב ע"י סטאזרית;933531:וואי, תודה, הרגעת אותי!
אני משכיבה את הבן שלי עם פיג'מה וגרביונים, כמובן יש חימום בחדר כל הלילה, מספיק לא?
רחלי, שלחת את הבן שלך למטפלת? עם כמה שכבות?
נכתב ע"י RacheliM;933538:אני לא שמה גרביונים בלילה כי אני לא אוהבת...אבל אם ממש קר (כמו אתמול) אז עוד גופיה חמה....
היום הוא נשאר איתי בבית,אם יהיה שלג - לפספס הזדמנות כזו לצילומים????
אבל סתם ככה,כולם צוחקים שאני שמה לו 2 זוגות גרביון,2 גופיות חמות,סוודר מחמם מעיל כובע....אני מכרבלת אותו טוב....
תקפצי לבקרנכתב ע"י סטאזרית;933547:אפשר לבוא לצילומים?
או שאולי תבואי אלי? את עושה ביקורי בית))?
שתי גופיות אני גם שמה, אבל הבן שלי הולך (בן שנה ו-10) אז אין מצב ל-2 גרביונים בנעליים.
נכתב ע"י RacheliM;933590:המקסימום שיש לי זה מדבקות לבנות קטנות ...לא נראלי מפתה מספיק..
טוב,נמשיך לרבוץ יחד על הרצפה.
כמה אני שמחה בימים כאלה שאני עובדת בביתנכתב ע"י סטאזרית;933598:לא נורא...
היום אפאחד חוץ ממני לא בא... כולל הלקוחות אז לא כ"כ לחוץ...
דוקא כיף לעבוד ברוגע...
בימים אחרים הרבה יותר קשה!
הקושי היום היה להגיע לכאן - אני גרה ברחוב פתח תקווה ועובדת במרכז העיר ברחוב דוד המלך...
אבל בשביל זה יש מוניות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים