קורונה נא לעלות תמונות מהמלוניות (לביא, ניר עציון, כינר) בתקופת אכלוס קורונה!!

• הוסף לסימניות
כזה סוג? ;)

קבצים מצורפים

• 20200812101813_IMG_7411.JPG
    20200812101813_IMG_7411.JPG
    KB 216.1 · צפיות: 403
  • הוסף לסימניות
נו באמת...
תמונות יפות ואמיתיות מתוך החדרים.
יש באתרי המלוניות השונים, אבל רצינו לראות איך זה נראה כעת.

• הוסף לסימניות
כנראה שהמצב שם קשה

• הוסף לסימניות
ברור שיש הבדל כמו שכל התמונות באתרים נראיןם מגרים ממש, ובפועל 4 קירות ומיטות....
בכל מקרה נמצאת כרגע בלביא והחדרים נראים כמו בתמונות.
החדר אוכל סגור ואוכלים באולם הרצאות ויש רק פרגולות לסוכות ואיזה חצר חצץ קטנה בחוץ.
אין לי מצלמה ולא יכולה לצלם. אבל זה פחות או יותר מה שרואות עיני.
אה, ויש כאן 2 אגפים נפרדים. אז זה לגבי האגף שלי

• הוסף לסימניות
ברור שיש הבדל כמו שכל התמונות באתרים נראיןם מגרים ממש, ובפועל 4 קירות ומיטות....
בכל מקרה נמצאת כרגע בלביא והחדרים נראים כמו בתמונות.
החדר אוכל סגור ואוכלים באולם הרצאות ויש רק פרגולות לסוכות ואיזה חצר חצץ קטנה בחוץ.
אין לי מצלמה ולא יכולה לצלם. אבל זה פחות או יותר מה שרואות עיני.
אה, ויש כאן 2 אגפים נפרדים. אז זה לגבי האגף שלי
לגבי 'לביא' מאד מעניין אותנו.
האם יש מרחב?
איך האוכל?
יש אטרקציות?
יש אפשרות להעסקת הילדים איפשהו עם המשפחות במרחבים וכדו'?
עשו לכם קצת שמח בחוה"מ?
מה עוד יכולה לספר?

• הוסף לסימניות
אנחנו באגף שאין בו מרחבים. יש רק פרגולות שכרגע הם סוכות. וחצר חצץ גדולה.
באגף השני הבנתי שיש יותר דשא אבל יש שם הרבה יותר אנשים ואומרים שעדיף האגף שלנו...
בכל מקרה לא מידי נותנים לבחור בין האגפים וצריך לעשות הרבה בלאגן כדי לעבור מד לצד.
לגבי האוכל, "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" הכל תלוי ברמה שרגילים אליה והסגנון.
אני בנ"א שאוכל מאד מפריע לי ואני מגדירה את זה אכיל. יש שיגדירו טעים ויש זועה.. זה לא דבר שאפשר לומר עליו בפה מלא.
יש קליקרים כל צהריים בחוה"מ.
ובערב אנחנו שמים לעצמנו שירים והקרנות משמחות בית השואבה.
סה"כ אני כאן (לצערי) כ3 וחצי שבועות. ביומיים הראשונים רק רציתי לברוח אח"כ ב"ה התרגלתי ונהנתי ממש מהחברה מהאווירה וכו'. ועכשיו כבר נמאס לי ומחכה לחזור הביתה.
אבל באמת שצוות המלון רוצה שיהיה טוב, ומשתדלים בכל דרך וצורה שהיא, ואני באופן אישי מעריכה את זה מאד!

• הוסף לסימניות
איזה ציבור יש שם?
ואיזה מגזר?
תודה
הילדים נהנים שם?

• הוסף לסימניות
אני חוזרת, אני באגף אחד ויש עוד אגף גדול עם מלאאאא משפחות שאין לי מושג לגביהם.
מה עוד שציבור ומגזר משתנה מיום ליום.
לדוגמא היום עזבו כאן איזה 7 משפחות וזה השפיע מאד על הכל.
מאז שהגעתי עד היום זה נע בין משפחות בני תורה מבוגרות למשפחות בני תורה צעירות לישבשערים לסגנון יותר פתוח...
בהתחלה בגלל הימים הנוראים הפרידו לפי נוסח התפילה, היום כבר לא מפרידים.
באמת ובכנות שבכל יום זה משתנה וכל משפחה משפיעה...
הילדים נהנים עד הגג ולא מוכנים לחשוב על לחזור הביתה.
החברה מעסיקה אותם מ10 בבוקר עד 12 בלילה וצריך למשוך אותם בכוווח למיטות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה