נא עזרתכם בסקיצת מטבח - איך לבנות יותר מקומות איחסון?

• הוסף לסימניות
נא עזרתכם!
מצ"ב סקיצת מטבח שבניתי עם מעצבת מטבחים בחנות. מטבח קטן 2.85/3.5 מ'
לדבריה - אני מבינה שאין לי אפשרות לשינויים. אולי לכן יש רעיון איך להכניס מזווה?
אני חייבת יותר מקומות איחסון.
דבר נוסף שיש חלבי קטן 45 ס"מ.
ארון סירים לא נגיש בכלל, נפתח עם דלת מימין ועומקו 1.1 מ'. אם אוותר על השטח הפינתי שמתחת לשיש,כלומר שטח מת ישאר לי מקום לארון של חצי מ' - כדאי? או עדיף להתמודד עם הארון העמוק??
1658494739132.png

• הוסף לסימניות
לא נראה מנוצל בכלל....
דוגמה הכי קטנה- כיריים בצד ממש לא מוצלח...
והקנה מידה של השרטוט שלה לא נכון בכלל... אולי תעלי קובץ של המטבח וסביבתו, קירות וכו' כדי לראות מה אפשר לעשות יותר...
וממליצה לך להעביר את הנושא לפורום תכנון ובניה..
שם יעזרו יותר....

• הוסף לסימניות
בשביל אחסון - תשקלי להוסיף כמה שיותר ארונות עליונים, ואולי עד לתקרה
במטבח קטן, זה משמעותי מאד.

• הוסף לסימניות
לגבי הארון של הסירים
יש כמו מדפף ברזל מתכונן כזה שיוצא מהשטח הפנימי החוצה
לא כ"כ יודעת איך להסביר פה
יש פה דבר דומה

זה יכול לעזור לך מהבחינה של השטח הלא מנוצל

• הוסף לסימניות
קלאפה זה לא מספיק מנוצל
ארונות עד התקרה בשני עומקים זה הרבה יותר מנוצל
אולי תחשבי על משהו בכיון כזה :

1658494739132 (1).png

• הוסף לסימניות
בלתק
תוותרו על הבילד אין ותוותרו על המזווה לטובת עוד שיש
תוותרו על קלאפות ותשימו את המקסימום ארונות עליונים
ארון פינתי עמוק, הדלת שלו הוא 1.1.? או שזה הסך הכל? כי אם לא אפשר להוריד ממנו עבור עוד יחידת מגירות.
זה נקרא מטבח מנוצל!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה