- הוסף לסימניות
אדם כזה לא משנה אם יש לו כיפה וציצית, חרדי הוא לא. ואף יותר גרוע מחילוני.חרדי? חילוני? איזה עיר?
דרוש מידע נא עזרתכם, יש לנו דייר עבריין בבניין, הוא משתלט על שטחים, מטפל במצלמות אבטחה בשביל להעלים ראיות,אדם כזה לא משנה אם יש לו כיפה וציצית, חרדי הוא לא. ואף יותר גרוע מחילוני.חרדי? חילוני? איזה עיר?
נכוןאדם כזה לא משנה אם יש לו כיפה וציצית, חרדי הוא לא. ואף יותר גרוע מחילוני.
מה זה נקרא ואז לטפל בו?ראשית להזמין אדם שמתמחה במצלמות נסתרות, ולתת לו הרגשה שאכן לא מתחילים איתו, הוא כבר יפול בתיעוד. ואז לטפל בו.
אני רוצה להבין, על איזה צורות טיפול מדובר?נכון
אבל צורת הטיפול יכולה להשתנות
כשיהיו הוכחות, אפשר לפנות ישר למשטרה, ואז המשטרה לא יכולה להתחמק, ולציין בפרט שהוא מסוכן ומאיים.מה זה נקרא ואז לטפל בו?
השכן שהוא וועד הבית חושש לפנות לעו"ד מחשש שהשכן יתנקם, מה הפתרון לזה?
איך יוצאים מהפלונטר?
אם הוא מוגדר כחרדי, אולי יש לאיזה רב כלשהו השפעה עליו, למרות שאינני מאמין....אני רוצה להבין, על איזה צורות טיפול מדובר?
ניסינו, הוא לא מתייצב,אם הוא מוגדר כחרדי, אולי יש לאיזה רב כלשהו השפעה עליו, למרות שאינני מאמין....
לכן כתבתי שאינני מאמין....ניסינו, הוא לא מתייצב,
נכוןאם הוא מוגדר כחרדי, אולי יש לאיזה רב כלשהו השפעה עליו, למרות שאינני מאמין....
אני מניח שילדיו לומדים במוסד שהוא לא היחיד שכך מתנהג, והם לא הולכים להיות לשכת הסעד, ובטח מספיק להם המריבה איתו על התשלום של שכר לימוד.....נכון
או לערב את המוסדות של הילדים וכו'
אם זה רלוונטי בכלל
תוסיפו קצת פרטים
עם כל הכבוד אבל מה הקשר?נכון
או לערב את המוסדות של הילדים וכו'
אם זה רלוונטי בכלל
תוסיפו קצת פרטים
איך יתנקם?השכן שהוא וועד הבית חושש לפנות לעו"ד מחשש שהשכן יתנקם, מה הפתרון לזה?
השאלה היא אם הוא "זאב בודד" או שיש מאחוריו עוד כמה "חברה גדולים"......לע''נ עזבו אתכם ממשטרה- הם לא ששים ושמחים לעזור לכם כל כך מהר ויאמר תביאו ראיות ותפתחו תיק וכו וכו'
ימרחו אתכם ובנתיים תמשיכו לסבול
אצלינו בבנין סמוך היה שכן שהציק לכל השכנים וכולם רררעדוו ממנו...
עד שאחד עשה מעשה והביא ארבעה חברה גדולים וכבדים שדפקו לו בשתיים בלילה על הדלת ונתנו לו טיפול...
ויותר לא שמעו ממנו
הוא יותר לא נגע בזבוב
לכל זאב בודד יש גדוד אריות בסביבתו....השאלה היא אם הוא "זאב בודד" או שיש מאחוריו עוד כמה "חברה גדולים"......
עם כאלה שכנים הייתי עובר דירה מהר.......שתי שכנים שלי חרדים לגמרי
התכסחו כהוגן על איזושהו משהו, דוקא אני מצדיקה את הסיבה.
שכן אחד תלה פשקווילים על השני שהוא פוגע בילדים, וכו'
זה שהוציא עליו שם רע דוקא הזמין לו משטרות וענינים, לא ממש הזיז לו,
אז עכשיו הוא תובע אותו במיליון שקל, על הוצאת דיבה.
הבן אדם הזה חזק.
אבל יש לו חתיכת תביעה עליו, והוא התקפל וירד מכל הדרישות שהיו לו קודם.
אם המצב חמור-לכו על תביעה גדולה, זה פשוט עוזר.
אם את מחפשת מישהו שיש לו הצלחה גדולה במצלמות נסתרות שיסתורו גם מהשכן המעניין יכולה לפנות אלי אני יש לי מישהו כזהשובר רכוש משותף ,
הגברים בבנין מפחדים ממנו, כי מי שמתחיל רק לדבר איתו הוא מאיים שהוא ילשין עליו לעירייה/רשות המיסים/וכו'.
לדין תורה, הוא כמובן לא מתייצב,
מה ניתן לעשות?
נא עזרתכם,
מי שיש לו רעיון תבוא עליו הברכה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: