נא עזרתכם כיצד להגיע לרב ליצמן באי מייל

• הוסף לסימניות
עקב בעיה רפואית של סבתי שמטופלת ברשלנות

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה עדיין עדכני:
מרדכי בבצ'יק <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
דואר אלקטרוני: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;651820:
לא יודעת אם זה עדיין עדכני:
מרדכי בבצ'יק <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה מעודכן.

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לכם במשהוא - יעקב איז'ק:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
המייל של בבצ'יק מעודכן לערב ר"ה תשע"ב
כמן כן קחו את מס' הפלאפון של זאבי לוינטל הי"ו מזכיר חדש וזריז 0504144410

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יום טוב,

מצאתי את איש הקשר שלך באינטרנט בזמן שחיפשתי ברצינות מישהו אמין.

אני ג'ולימה ווינדה, אני בת 24, מפריטאון, בירת סיירה לאון.
אני אחייניתו של פודיי סנקוה, מנהיג מורדים מסירה לאון שנלחם נגד ממשלתו של הנשיא לשעבר אחמד טג'אן קבבה.
אני בגלות בפורטו נובו, בנין, מאז ה-21 בנובמבר 2005.

אני מתגורר כרגע בפורטו-נובו, בנין עקב המלחמה במדינה שלנו. אמי נפטרה במהלך מלחמת האזרחים. אבי החליט לעבור איתי כי אני בן יחיד.
החדשות הרעות הן שאבי נפטר ב-25 בנובמבר 2021.

במהלך המלחמה, אבי הרוויח הרבה כסף ממכירת יהלומים, והגיע לסכום של 10,200,000 דולר. קרן זו מוחזקת כיום בסתר על ידי חברת האבטחה ECOWAS כאן בפורטו נובו, בנין. עם זאת,
עקב חוסר היציבות הפוליטית הנוכחית באפריקה, איני מסוגל להשקיע את הכסף הזה בעצמי.

לכן אני מבקש את עזרתכם בהשגתו וייעוץ כיצד להשקיע אותו.

הערה: אם תסכים, 35% מהשווי הכולל של הקרן יהיה שלך, בניכוי דמי פירוק בפורטו נובו, בנין. 35% אלה מייצגים 3,570,000 דולר, אשר יוחזרו לך עם אישור.

אם אתם חושבים שתוכלו לעזור לי להפוך את העסקה הנפלאה הזו למציאות, אל תהססו לפנות אליי. אשמח לשמוע מכם בקרוב.
אני שולח לך ולמשפחתך את ברכותיי הטובות ביותר.

תודה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה