נברשות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם המקצועית,
קנינו 3 נברשות למטבח שאמורות להיות במרכז המטבח (ולא מעל פינת האוכל) כיוון שהמטבח צר וארוך , 280*335

גובה האהיל הוא 14 ס"מ
קוטר האהיל הוא 13 ס"מ

איזה גובה כדאי לשים את הנברשות?
ואיזה מרחק לעשות בין נברשת לנברשת?

כמובן שכמה שיוותר ארוך יותר מרשים ויפה, אבל חשוב לי שהאור לא יסנוור...

תודה!!

• הוסף לסימניות
מאד תלוי בגובה הדירה, בצורת האהיל, בעיצובו, ובזריקת האור ממנו.
נק' חשובה היא שיהיה בגובה מספק מראש בנ"א גבוה, שלא ייווצר מצב בו עובר בנ"א חבוש במגבעת ומנדנד את המנורות, הייתי אומרת שלא יעבור את ה-2.10 מ' מהרצפה

• הוסף לסימניות
הדירה בגובה 2.60
והאהיל , קלאסי מאד, כצורת קונוס
מצ"ב תמונה
תודה על הייעוץ....

קבצים מצורפים

• נברשת.JPG
    KB 14.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
היות והגופים ייתלו במעבר ולא מעל שולחן וכדו'- לא הייתי מורידה אותם מעבר ל-50 ס"מ מהתקרה

• הוסף לסימניות
תודות, אין מילים,
עזרת לי מאדדדד....

• הוסף לסימניות
באיזה מרחק לשים אותם אחד מהשני?

• הוסף לסימניות
אחת - תשימו במרכז
ואת 2 האחרות תרחיקו 50-60 ס"מ ל-2 הכיוונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה