נגד הזרם...

• הוסף לסימניות
שעת דמדומים

• הוסף לסימניות
איזה מותק הקטנציק שרק הוא מסתכל!

תמונה מדהימה, אוהבת את העיבוד והתאורה!

• הוסף לסימניות
תפיסה כל כך יפה
ותאורה מקסימה

• הוסף לסימניות
אוירה מיוחדת!!!
צבעים ועיבוד יפה!
(משהו בקומפוזיציה, לא משהו...)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
אבל משהו בדשא נראה לא אמיתי, במיוחד הדשא שקרוב לילדים.
ומשהו לא כ"כ הגיוני באור הכתום שמשתקף במים והעור החיוור יחסית של הילדים- היה אמור להיות כתום יותר לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochevedl;n5030372:
אוירה מיוחדת!!!
צבעים ועיבוד יפה!
(משהו בקומפוזיציה, לא משהו...)

תודה.

יש תמונה שהסירה באה מימין
אבל דוקא בכוונה בחרתי את זאת שהסירה יוצאת מהתמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani svei;n5030387:
תמונה יפה!
אבל משהו בדשא נראה לא אמיתי, במיוחד הדשא שקרוב לילדים.
ומשהו לא כ"כ הגיוני באור הכתום שמשתקף במים והעור החיוור יחסית של הילדים- היה אמור להיות כתום יותר לא?

תודה.

כנראה שהגנן שם לא משהו...
לא נגעתי בתמונה מבחינת חותמת ושות'

העיבוד כאן זה רק חיזוק של הצבעים הקיימים.

האור הכתום במים מגיעה מהשמש שבדיוק שוקעת
הפנים של התינוק לבנות כי הוא מופנה קדימה השמש לא אמורה להשפיע עליו כלל.

• הוסף לסימניות
מדהים רותי.
ואהבתי שרק המתוקי הקטן הזה פונה לאמא...

• הוסף לסימניות
איזו תמונה יפה!

• הוסף לסימניות
יש כאן סיפור, וזה מצויין
כצלם (ואמן באופן כללי) אני מרגיש לעיתים קרובות ששיטות העבודה הטכניות שלי, כובלות אותי לתוך דפוסים
למרות שהדפוסים האלה יוצרים לי את האפשרות ליצור הרבה חומר איכותי, עדיין הערך האמנותי נפגם, וקשה לחדש תוך כדי תנועה.
מה שאני אוהב דווקא בתמונות כאלה זה שלמרות שמבחינת קומפוזיציה היא קצת מפושלת, הסיפור מפצה על הקומפוזיציה, ונותן לתמונה אור ויופי חדשים

• הוסף לסימניות
רותי את מפתיעה כל פעם מחדש!
סיפור יפה :)

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה