בשרי נגיסי עוף נימוחים בטעם ממכר ב- 10 דקות הכנה!

• הוסף לסימניות
אני קבוע עושה את המתכון הזה עם קמח רגיל במהלך השנה ואכן יוצא טעים ממש.

• הוסף לסימניות
הכנתי אותו, ולקח לעוף המון זמן להתבשל, כשהוא היה יחד עם הרוטב
וגם לא יצא לי כזה צבע מקורמל
אני חושבת שהיה נכון קודם כל לבשל את החזה, ואח"כ להוציא מהמחבת, לשים את הרוטב, ולהכניס את החזה.
איך יצא לכן?

• הוסף לסימניות
צר לי לשמוע
אבל--- ממש לא לבשל קודם!! זה יצא יבש !
ההוראות מדויקות
אולי החתיכות היו גדולות מידי ? אולי לא לגמרי מופשר העוף? אש לא נכונה?
נסי שוב ובס"ד יצליח

• הוסף לסימניות
פצצה של מתכון .
גם שנה שעברה הכני ויצא ליגה..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זו פעם שנייה שאני מכינה את המתכון הזה
רק לי יוצא ככה- צבע חיוור ולא מגרה כמו התמונה
מעניין...

• הוסף לסימניות
האם ילך עם עוד חלקי עוף חוץ מחזה?

• הוסף לסימניות
תודה! הכנתי בארוחה משפחתית מורחבת וכולם ביקשו את המתכון. יצא בדיוק כמו בתיאור, רך ומושלם

• הוסף לסימניות
תודה רבה! על המתכון . גם אני הכנתי והיה מאד טעים והילדים מאד התלהבו .

• הוסף לסימניות
הכנתי בחול המועד- ממכר!
בשביל שהילדות המפונקות שלי יגעו בזה קראתי לזה שניצל. טעים ברמות קשות.
מה שכן לא הגעתי לתוצאת שבעלי רצה- כלומר שהשום לא ישרף.

• הוסף לסימניות
הכנתי בחול המועד- ממכר!
בשביל שהילדות המפונקות שלי יגעו בזה קראתי לזה שניצל. טעים ברמות קשות.
מה שכן לא הגעתי לתוצאת שבעלי רצה- כלומר שהשום לא ישרף.
ועוד דבר, לקחתי את אותו רעיון וביום אחר של חול המועד עשיתי את זה עם כנפיים וכרעיים בתנור. יצא מושלם.

• הוסף לסימניות
@דסי גינסברגר אני רוצה להכין את זה לר"ה, הכנתי פעמיים ולא הצליח לי
אני רוצה להבין- איך העוף מספיק להתבשל תוך זמן כ"כ קצר, ועוד יחד עם הרוטב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה