נכתב ע"י RacheliM;1356151:המשך יבוא....
נכתב ע"י רחל ארלנגר;1358205:רק תגידי מה לקח לך יותר זמן.....
העמידה לתמונה והצילום? או העיבוד?! נראה לי ברור!!!!
אבל יצא חלום - ששווה כל דקת השקעה בפוטושופ.
רק נחת!
למה אני לא מצליחה לצלם את הילדים שלי.....
חוק מרפי: שסנדלר הולך יחף!.... - מה אשמים ילדיו???
ובבקשה -
תנו לי טיפ לצלם את ילדיי לפחות שיהיה תמונות לראש השנה לשלוח...
צריך לשלוח לכל העולם(ישראל, אמריקה. מנצ'סטר. )....מה עושים?
נכתב ע"י רחל ארלנגר;1358205:רק תגידי מה לקח לך יותר זמן.....
העמידה לתמונה והצילום? או העיבוד?! נראה לי ברור!!!!
אבל יצא חלום - ששווה כל דקת השקעה בפוטושופ.
רק נחת!
למה אני לא מצליחה לצלם את הילדים שלי.....
חוק מרפי: שסנדלר הולך יחף!.... - מה אשמים ילדיו???
ובבקשה -
תנו לי טיפ לצלם את ילדיי לפחות שיהיה תמונות לראש השנה לשלוח...
צריך לשלוח לכל העולם(ישראל, אמריקה. מנצ'סטר. )....מה עושים?
נכתב ע"י ויזואלי;1358379:מהמם מהמם!!!
אומנות העריכה חח
פעם הבאה, מכנסון בצבע הבגד, יאא?
זה מתחיל בצילום מאד מסויים.נכתב ע"י זלפה;1358882:אפשר לקבל קצת הדרכה כיצד אפשר להגיע לדברים כאלה?
(כוונתי לעריכה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים