- הוסף לסימניות
- #2,061
מקור?חזרו מצרפת וסקוטלנד: 2 חולות קורונה נוספות אובחנו בישראל - מספר החולים עלה ל-77
מקור?חזרו מצרפת וסקוטלנד: 2 חולות קורונה נוספות אובחנו בישראל - מספר החולים עלה ל-77
מקור?
| חזרו מצרפת וסקוטלנד: 2 חולות קורונה נוספות אובחנו בישראל - מספר החולים עלה ל-77 |
| הבהרה משום והייתם נקיים: האתר חסום לי, יש לי רק את הלינק |
חחחחחרעיון חדש לקליקרים - כל הזכיות שמורות
חידון המסלולים של חולי הקורונה.
דוגמאות לשאלות: חולה מספר שתים עשרה חזר ב 2/3 ממדריד ב שש בערב. באיזה מסעדה הוא אכל למחרת צהרים ובאיזה חנות נעלים הוא ביקר בשש בערב.
חולה מספר חמישים וארבע חזר מאיטליה ב 7/3 וביקר למחרת בקניון רננים ברעננה, מנה שמות שלוש חנויות בקניון שהיה בהן. ביום שישי היה בבית הכנסת. ציין את שם בית הכנסת ומאיזה שעה עד איזה שעה היה שם.
מה יעשו כל האלה שבבידוד אם לא לעקוב אחרי המקומות שכל האחרים היוחחחחח
אתם באמת עוקבים אחרי המסלולים של כל החולים???
אני בחולה 8 בערך איבדתי את הריכוז...
אני מריצה בעיניים לבדוק אם אני מזהה את שמות הערים שבהם הייתי בשבועיים האחרוניםחחחחח
אתם באמת עוקבים אחרי המסלולים של כל החולים???
אני בחולה 8 בערך איבדתי את הריכוז...
הבעיה תתחיל אם יגידו לי פתאום באמת מקומות שאני מסתובבת בהם, ואז אני אנסה לזכור אם נסעתי בקו 67 או 64, ואם זה היה ביום שלישי או ביום שני....אני מריצה בעיניים לבדוק אם אני מזהה את שמות הערים שבהם הייתי בשבועיים האחרונים
זה לא כזה מסובך
וזה חשובבבב
חחה על זה לא חשבתי...הבעיה תתחיל אם יגידו לי פתאום באמת מקומות שאני מסתובבת בהם, ואז אני אנסה לזכור אם נסעתי בקו 67 או 64, ואם זה היה ביום שלישי או ביום שני....
בשביל זה יש "רב קו" לדעת איפה נסענו, ו"כרטיס אשראי" באיזה חנויות בילינוהבעיה תתחיל אם יגידו לי פתאום באמת מקומות שאני מסתובבת בהם, ואז אני אנסה לזכור אם נסעתי בקו 67 או 64, ואם זה היה ביום שלישי או ביום שני....
מה זאת אומרת 'לא מונע ממני לבדוק?' בטח שזה כן.חחה על זה לא חשבתי...
תכלס אבל זה לא מונע ממך לבדוק, נכון? זהו.
אי אפשר להתעלם ו"לאבד ריכוז"
איך מוציאים את המידע?בשביל זה יש "רב קו" לדעת איפה נסענו, ו"כרטיס אשראי" באיזה חנויות בילינו
רב קו באתר "רב קו און ליין" וכרטיס אשראי באתר של הכרטיס אשראי......איך מוציאים את המידע?
אז תנהלי יומן. או כל דבר אחר.מה זאת אומרת 'לא מונע ממני לבדוק?' בטח שזה כן.
שקלתי אפילו לנהל יומן.... ברצינות.
וכמובן אל תשכח/י לכתוב ליד מי עמדת בכל רגע נתון.מה זאת אומרת 'לא מונע ממני לבדוק?' בטח שזה כן.
שקלתי אפילו לנהל יומן.... ברצינות.
כי באמת אני לא מצליחה לשחזר מכאן ולאחורנית באיזו שעה בדיוק נסעתי כל יום לעבודה, ובאלו אוטובוסים.אז תנהלי יומן. או כל דבר אחר.
אבל לא לבדוק??
זה האלגוריתם המושלם למצב עגום של אלפי חולים.
לא ליד מי עמדתי,וכמובן אל תשכח לכתוב ליד מי עמדת בכל רגע נתון, ומה אכלת.
הבנתי שזה עוד עצת סבתא שמסתובבת ואין לזה מקור מוסמךהיום הייתי במרפאה של מאוחדת, ושמעתי איזה אחות/רופאה אומרת למזכירות שהיא קיבלה הנחייה לשתות מים כל 15 דקות, וממליצה להן גם לעשות את זה, כי הם שוהים עם אנשים לפעמים יותר מ15 דקות. בנימוק, שאפילו אם נדבקו, עם המים זה מתנקה, עובר לקיבה והחוצה.
אולי זה המלצה לכל מי ששוהה בקרבת הרבה אנשים למשך יותר מ15 דקות וחושש.
נראה לי שאמרו את זה בגלל שעכשו פוריםאם זה באמת נכון ששתיית אלכוהול מחסנת מקורונה. הרבה יותר מובן למה המספרים באיראן מזנקים.
עד כמה שידוע לי, הדת שלהם אוסרת זאת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים