- הוסף לסימניות
- #2,101
אצלי עובדהקישור לא עובד![]()
אצלי עובדהקישור לא עובד![]()
גם אצליאצלי עובד
יש כבר כזאת אפליקציה עולמית. לא מוצאת את הקישור כרגע אבל פותח כברבסוף משרד הבריאות יפתח אפליקציה לתיעוד עצמי, וכל אזרח יהיה חייב לתעד את סדר יומו.
אפשר לפתח אפליקציה לסמארטפונים מבוססת ניווט, ורוב המקומות יהיו מתועדים אוטומטית, גם למדביק וגם לנדבקים.
הסגרים והסגרים, מתי יחליטו לסגור את בתי הספר? עכשיו הסתובבו מאות תלמידים ברחבי הארץ.משרד הבריאות שוקל: הגבלת התקהלות ל-100 בני אדם בלבד
משרד הבריאות שוקל: הגבלת התקהלות ל-100 בני אדם בלבד
ב"ש זה בית שמש או באר שבעעיריית ב"ש החליטה לקיים קבלת קהל אך ורק באמצעות הטלפון והמייל
בתרגום לעברית זה אומר שאין חתונות.משרד הבריאות שוקל: הגבלת התקהלות ל-100 בני אדם בלבד
זה חסום לי.
אשרי המאמין.... כמה שנים היו צריכים לבודד? עד שיסתיים כל ה'עסק'?! ברור שזה שיתוק מוחלט...המלצה, דפדפו לעמוד הראשון ותקראו על השאננות והנאיביות.
מדהים כמה אנחנו פועלים בשיטת הסמוך.
(הרי אם היו מבודדים את המדינה מהרגע הראשון- כל הבלגן הזה לא היה מתרחש.
מה היה נגרם , נזק לכלכלה?
זה בדיוק מה שקורה עכשיו רק פי כמה וכמה.)
גם לי זה חסום, יש לי גישה רק לכותרותזה חסום לי.
מה זה האתר הזה, ואם אפשר להעתיק לכאן את הידיעה (בהנחה שזה לא כל הידיעה)
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים