- הוסף לסימניות
- #2,441
משרד הבריאות לא מעדכן כל שנייהיכול להיות שבחדשות התבלבלו?
נראה לי קצת מוזר
משרד הבריאות לא מעדכן כל שנייהיכול להיות שבחדשות התבלבלו?
נראה לי קצת מוזר
מעניין שבדף שהבאת מהטלגרם זה לא מופיע, לכן זה עוד יותר מבלבל.זה עומד על 97
זה לא טעות
המספר שם עולה כל רגעעצומה לביטול לימודים על מנת למנוע הדבקה
![]()
עצומה - ביטול הלימודים- סכנת הידבקות
אנו תלמידי מוסדות החינוך במדינה, פונים למשרד החינוך בבקשה להשהות את הלימודים על מנת להבטיח את בריאותינו ואת בריאות משפחותינו. השהיית הלימודים תקטין את מספר הנדבקים, ותפחית את הסיכון שמבוגרים יחלו בנגיף( בכך שלא יהיו יותר נשאים שיעבירו את הנגיף הלאה) אנו קוראים לתלמידים לחתום על העצומה. משרד...www.atzuma.co.il
בתוקף?
הבת שלי כרגע עם חום גבוה ושיעול. מה ההנחיות המדוייקות?
(כלומר, נשארת מחר בבית בכל מקרה, כי לא מרגישה טוב. השאלה היא מעבר כך).
ומה עם רופא נגיד? מותר לגשת?
הילדונת שלי כרגע עם חום ושיעול.
תשאל אותו למה בגור אין מספיק נייר לידייםדיברתי כעת עם מוטי בבצ'יק (העוזר של ליצמן) ואמר שיש 79 וזו טעות באתר משרד הבריאות, שתתוקן בשעות הקרובות (בכל זאת משרד ממשלתי)
העדכון האחרון היה בתשע, וכבר לפני העדכון הזה אמרו 82.משרד הבריאות לא מעדכן כל שנייה
רק מורים/ות, גננותיש כאן הורה עובד שהצביע בעד ביטול הלימודים?
אני מורה והצבעתי נגד...רק מורים/ות, גננות
ובני זוגם...
כתבו כאן שיעמוד שוטר בכניסה אני לא יודעת אם להאמיןאיך ניתן יהא לאכוף את החתונות עד 100 איש...??
תעמוד משטרה בכניסה?
7 שנות מאסרמי שמפר את הבידוד זה פלילי?
פייק ניוז או אמיתי??כתבו כאן שיעמוד שוטר בכניסה אני לא יודעת אם להאמין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים