קורונה נגיף הקורונה המשתולל 2- עדכונים בלבד

• פותח הנושא 550
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
קו מידע למגזר החרדי לזהירות מהידבקות בנגיף הקורונה
פתוח לניידים כשרים
כל המידע והעדכונים החשובים למניעת התפשטות הנגיף, הוראות בידוד, תסמיני התחלואה והנחיות שוטפות של משרד הבריאות.

מספר הקו 03-5097000

אין לי מושג מדוע משרד הבריאות מעדכן את האתר רק אחרי שעות רבות מהעדכון בטלגרם
בעוד באתר העדכון האחרון הוא על חולה 106 בטלגרם הוא כבר על חולה 124
למי שהטלגרם חסום העדכונים מועברים לכאן
וגם בעדכונים בטלגרם יש עיכוב
מפרסמים שם למשל ב-11:30 וכותבים שעת פרסום 10:30
למישהו יש מושג היכן העדכונים במיידי?

13-3-20%D7%99%D7%AA-pdf-image.jpg

אם יש צינון (רק צינון) (או רק שיעול) מה צריך לעשות.
(שואלת בשביל חברה)

אם יש צינון (רק צינון) (או רק שיעול) מה צריך לעשות.
(שואלת בשביל חברה)
קודם כל, אם יש נזלת אפשר להרגע....
אין נזלת בקורונה.

ואם יש רק שיעול יבש, ואין חום, אז לפי הוראות מוקדי קופת חולים לא צריך להתייחס.

מה זה כולל בתוכו???

"התפתחות דרמטית: אריק בנדר מדווח כי נציב שירות המדינה מתכוון לפרסם הנחיות שיורו לעובדי המדינה לעבוד מהבית."
זה לא כזה דרמטי כמו שזה נשמע.
בעיקרון לעובדי מדינה (גם עובדי מחשוב) אסור לעבוד מהבית בשום אופן ובשום מקרה, בגלל אבטחת מידע.
אין 'להתחבר מרחוק' כמקובל במקומות עבודה פרטיים.
אין 'לפתוח את המייל של העבודה' בטלפון או במחשב האישי.
עכשיו הם שוקלים לאפשר.
זה הכל.

אני רוצה לשאול שאלה!
בתי הספר מכיתה א' סגורים
מה אמורות לעשות עובדות במעונות, במשרדים ובחנויות ?
מי אמור לשמור על הילדים ?????????????
הרי לא ניתן להשאיר ילד בן 6 לבד... כן ????

אמר ראש הממשלה-
אמרו לי שהסבא והסבתא שהם בקבוצת סיכון ישמרו על הנכדים?
אני אומר - תסתדרו. תמצאו את הדרך להסתדר.
שהגדולים ישמרו על הקטנים.

איך אומרים בשם המלכה מרי אנטואנט - "אם אין לחם תאכלו עוגות".

אני קראתי את המשפט המקומם והמנותק הזה - בעיתון של היום.
למה מקומם?
לפעמים צעירים לא חושבים על ההורים
שהם בעצם מבוגרים
ובקבוצת הסיכון
ממש הערכתי אותו על המשפט הזה

אני קראתי את המשפט המקומם והמנותק הזה - בעיתון של היום.
לא שמעתי אותו ישירות.
מנותק? הבן אדם דואג שהסבא והסבתות שלנו יאריכו ימים וח"ו לא ימותו מהקורונה ויש לכם טענות? תמהני.....

מה עושים ההורים כל שנה בתקופת בן הזמנים ? שאז אין גם מעונות 3 שבועות? גם מסתדרים.. (או שלא) אבל מוכר המצב הזה... שהילדים (הקטנים בן שנה ושלוש) ישמרו על עצמם... ככה יש תחושה כל בן הזמנים מחדש ... באמת חסר היגיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה