קורונה נגיף הקורונה שמאיים להשתולל-מול נגיף הסרטן שכבר משתולל ומפיל אלפי חללים בשנה.

• הוסף לסימניות
לא מבינה את ההשוואה.
אנחנו לא בתחרות מחלות
הכל קשה.
וסרטן זו באמת מחלה קשה שגובה קורבנות. אף אחד לא מכחיש את זה. חלילה. אפשר להבין את כאבם של החולים ושל אלו שאיבדו קרובים.
זו מגיפה וזו מגיפה.
הסרטן מפחיד מאוד
וזה לא סותר את זה שיש בהלה גדולה מהקורונה שמדביקה מאוד ומתפשטת מהר מאוד [גם יותר מהסרטן] ויש כאלו שעבורם הקורונה מפחידה מאוד. פחד מוות ממש.
לא חושבת שיש מקום להשוואה בכלל בין מחלות וקשיים.

הרבה בריאות לכולם

שמתי שכפ"ץ
אפשר לזרוק עלי אבנים
חזק !! אף אחד לא יסקול אותך :)

• הוסף לסימניות
מגיפה זה משהו נורא. פי כמה מכל מחלה אחרת. כשלא מטפלים בה כראוי - זה יכול חלילה להדביק את כל אוכלוסיית העולם.
במגיפת "המוות השחור" מתו עשרים מליון איש, כרבע מאוכלוסיית אירופה דאז.

• הוסף לסימניות
היום לראשונה ראיתי בכתבה בJDN שמציינים גיל ומצב רפואי
מקרה מוות ראשון במדינת ניו יורק - אזרחית בת 82 עם מחלות קודמות
ובכלל- בדקת כמה מתים בממוצע בשבוע באיטליה ללא הקורונה ?

אוי באמת
רוב האלף היו מתים מילא והמחלה קיצרה את חייהם בימים ספורים?
קצת לא הגיוני

• הוסף לסימניות
היום לראשונה ראיתי בכתבה בJDN שמציינים גיל ומצב רפואי
מקרה מוות ראשון במדינת ניו יורק - אזרחית בת 82 עם מחלות קודמות
ובכלל- בדקת כמה מתים בממוצע בשבוע באיטליה ללא הקורונה ?
הספיק לי לראות דברים של איש חב"ד באיטליה שקורא לנו לעשות כל מה שהממשלה אומרת כאן כי מה שקורה באיטליה זה לא נורמלי.

• הוסף לסימניות
הספיק לי לראות דברים של איש חב"ד באיטליה שקורא לנו לעשות כל מה שהממשלה אומרת כאן כי מה שקורה באיטליה זה לא נורמלי.
ראיתי גם ראיתי את שליח החב"ד ממילאנו והשתכנעתי
רק מפריע לי שלא מפרסמים גילאים ומצב רפואי של הנפטרים - זה היה עושה קצת סדר בענין
ואולי אף היה יותר מדרבן אנשים לקחת אחריות ולא לסתובב בחוץ אם לא לצורך גדול מאוד

• הוסף לסימניות
ראיתי גם ראיתי את שליח החב"ד ממילאנו והשתכנעתי
רק מפריע לי שלא מפרסמים גילאים ומצב רפואי של הנפטרים - זה היה עושה קצת סדר בענין
ואולי אף היה יותר מדרבן אנשים לקחת אחריות ולא לסתובב בחוץ אם לא לצורך גדול מאוד
רק לשבר את האוזן
משפחה עם 6 ילדים מבורו פארק נמצאו כולם חיוביים לקורנה.
הסתובבו בפורים בין אלפי אנשים לפני שהיה בכלל חשד שיש להם קורונה.
את זה בדיוק רוצים למנוע כאן בארץ.
אי אפשר לדעת מי מסתו עם הנגיף
זה יכול להיות כל אחד שהיה במקום כלשהו שהיה עוד ישהו שלא ידע שהאו עם קורונה וגם ההוא במקום כלשהו שהיה שם עוד אחד כזה, עד שמגיעים למקור.
וזה מה שרוצים למנוע.

• הוסף לסימניות
העני,
אל תלכי רחוק
משפחה עם 7 נפשות בטלזסטון אובחנו כחולים בנגיף
אתמול אובחנה חולה נוספת שנדבקה מהם
וכל שאר האנשים שהיו איתם במגע נכנסו להסגר
מי מהם נדבק - עוד לא ידוע...
קחו בחשבון שמשפחה שהיתה בהסגר ביחד- הסיכוי שיחלו כולם הוא לא מבוטל.
מקווה שנכנסו להסגר מיידי כי אחרת השרשרת הזאת היא נוראה!

חברה, זה מאוד נחמד לשבת בשאננות
ולהגיד- זה לא מסוכן.. לי זה לא יקרה... כל האנשים שחלו ומתו בעולם היו קשישים וחולים (כאילו שאנחנו ח"ו מוותרים עליהם) אני צעירה ובריאה ולא בקבוצת סיכון.
בעת חרום כולם באותה סירה!!!

ללא זהירות מרובה מאוד ורחמי שמים המצב עלול להיות נורא ואיום!

• הוסף לסימניות
גם אם אין שום הבדל בין סרטן לקורונה, וגם אם הסרטן גרוע יותר - מה תעשו? לא תשמרו על הוראות הבידוד כי סרטן גם הוא מסוכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה