תח"צ נגמרה הבטרייה של האוטובוס, בבקשה לרדת

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה -
הנהג כיבה את המזגן וביקש מכל הנוסעים לרדת בגלל ש'הסוללה של האוטובוס הולכת להיגמר'
האם גם אתם נתקלתם במקרה דומה?

20241029133634_F.jpg

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה לגמרי
לא אמור לקרות בכלל בתחזוקה והטענה נכונה

• הוסף לסימניות
וואי נשמע לי הזוי שאוטובוס חשמלי לא בתחזוקה...
פניתם לחברה? זה ממש דבר שאסור שיקרה!
מה עושים אם זה בנסיעה בין עירונית?

• הוסף לסימניות
הזוי לחלוטין!!
זה נשמע בדיוני לגמרי...
האמת שהייתי בטוחה שהכותרת הזו שייכת לכתיבה מקצועית 😏
מין קטע חמוד כזה על עוד 10 שנים.

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה לגמרי
לא אמור לקרות בכלל בתחזוקה והטענה נכונה
במקרה הזה יש לי חשש מסוים בנוגע לתחזוקה / תפעול
הנהג טוען שהוא עדכן את הסדרן שהסוללה נמוכה אבל הוא הורה לצאת למסלול למרות זאת

אתמול בדיוק באותה שעה ואותו אוטובוס - הנהג בכלל לא ביצע את הנסיעה אלא נסע מתחנת המוצא ישירות לתחנת הסיום. באתר דאטה בוס איתרתי מקרים דומים מספר פעמים בחודש אלול, כולם עם אותו רכב ואותה שעת יציאה

• הוסף לסימניות

אתמול בדיוק באותה שעה ואותו אוטובוס - הנהג בכלל לא ביצע את הנסיעה אלא נסע מתחנת המוצא ישירות לתחנת הסיום. באתר דאטה בוס איתרתי מקרים דומים מספר פעמים בחודש אלול, כולם עם אותו רכב ואותה שעת יציאה
יללא, לעבודה

• הוסף לסימניות

יש לך מידע אם בכמה מהמקרים זה גם היה אותו נהג?
{כדי לברר האם זה האוטובוס או הנהג..}

נ. ב. מעניין שלא היה איזה נוסע שהוציא מכיסו כבל הטענה וניגש לנהג להטעין את האוטובוס לרווחת כל הנוסעים...;)

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה -
הנהג כיבה את המזגן וביקש מכל הנוסעים לרדת בגלל ש'הסוללה של האוטובוס הולכת להיגמר'
האם גם אתם נתקלתם במקרה דומה?

צפה בקובץ המצורף 1805882
כן. קרה לי בחברת אקסטרה י-ם הנהג לא העלה נוסעים בתחנה הראשונה (אולי זאת השניה) בטענה שהולכת להיגמר לו הבטריה והוא בדרך לחניון.
זאת כנראה תופעה וחשוב להתלונן!

• הוסף לסימניות
מעניין אם זה קרה לפני איזה עיקוף או קיצור של המסלול שלו,
לא רוצה לחשוד סתם אבל מעלה השערה שהוא פשוט רצה לדלג על פקק / חלק עמוס / וכד' וזה ממש עזר לו שכולם ירדו.

• הוסף לסימניות
הייתי בחול המועד בקו 1 חזור מהכותל והנהג החליט לא להיכנס לגאולה
אח"כ הוא טען שהוא קיבל הנחיה כזו.

הוא סחב את כולם עד לתחנה מרכזית דרך רח' עוקפים.

• הוסף לסימניות
יש נהג בקו מסוים שבכל פעם שאחד הנוסעים מעצבן אותו קצת, לאחר כמה דקות הוא מכבה את המנוע ומכריז ברמקול שיש תקלה באוטובוס וכולם לרדת,
ומכאן והילך אף אחד לא מעיז לומר מילה לנהג מחשש שיעצור את האוטובוס ויוריד את כולם.
ככה קל, ככה פשוט.

• הוסף לסימניות
הייתי בחול המועד בקו 1 חזור מהכותל והנהג החליט לא להיכנס לגאולה
אח"כ הוא טען שהוא קיבל הנחיה כזו.

הוא סחב את כולם עד לתחנה מרכזית דרך רח' עוקפים.
שיטה ידועה
ממציאים הפגנה לא ידועה
ואופס הם כבר בסוף המסלול...

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי לפני תקופה באוטובוס שנגמר לו לגמרי הבטריה וחכה לחילוץ. [מי שמכיר, קו 8 בבני ברק - במעבר הצר בין בן פתחיה לרמב"ם] וליהודים היתה אורה ושמחה .
זה קרה כמה פעמים באותו מקום
מעניין

• הוסף לסימניות
יש נהג בקו מסוים שבכל פעם שאחד הנוסעים מעצבן אותו קצת, לאחר כמה דקות הוא מכבה את המנוע ומכריז ברמקול שיש תקלה באוטובוס וכולם לרדת,
ומכאן והילך אף אחד לא מעיז לומר מילה לנהג מחשש שיעצור את האוטובוס ויוריד את כולם.
ככה קל, ככה פשוט.
אם יש 'תקלה' חוזרת ונשנית זו עילה לפניה למשרד התחבורה, בצירוף מספר הרישוי של האוטובוס
כדי שישלחו "אוטובוסים תקינים"...

• הוסף לסימניות
ייתכן ויש דרך לצאת עם סוללה חלשה כשעושים מצב חסכוני, ואולי הנהג כיבה את זה? או שבסוף זה לא הספיק?

אגב, למה לא יורדים מתחת ל20%?

ועוד דבר, ראיתי בימים האחרונים בכביש 443 נוסעים אוטובוסים עריוניים של חברת "דרך אגד" בנסיעה איטית לכיוון ירושלים. זה היה נראה לי אוטובוס חשמלי שעושים עליו נסיונות?

• הוסף לסימניות
לכל בעיה שהיא בתחב"צ אין שום תועלת להתלונן לחברה
אולי מה שיעזור זה להתקשר למשרד התחבורה 4515*
הם מאוד אדיבים ומבטיחים על כל בעיה לקנוס את החברה + הנהג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה