הוא לא רוצה להחזיר ?עובדת במשרד שעקב הקורונה הצטמצמו המכירות
ונגמר לי הזכאות לימי חל"ת נוספים
והבוס לא רוצה לשלם פיצויים ולכן לא מפטר אותי
לכאורה הייתי מתפטרת אך אני מעוניינת בפיצויים
אשמח לדעת עפ"י חוק
האם מותר להשהות עובד ללא קבלת דמי חל"ת
וללא צפי על חזרה לעבודה
הוא לא מחזיר כי ירד היקף המכירות ולא שווה לו להעסיק אותי עכשיוהוא לא רוצה להחזיר ?
או שבגלל שאין מכירות המשכורת קטנה?
לדעתי יש להודיע למעביד בכתב על שאינך מסכים להמשך החל"ת - או שהנך חוזר בך על הסכמתך בעבר (שהיתה אמורה להיות בכתב, בוודאי שלא בלי הגבלה או בלי תאריך מוסכם ועל רצונך לחזור לעבודה. אי הסכמה שלו תיאלץ אותך להפסיק את עבודתך על כל המשתמע בכך (פיצוייים).
זאת, ע"פ סעיף 11 (א) לחוק הפיצויים וכן ע"פ הפסיקה שהוצאה לחל"ת ללא הגבלה דינה כפיטורין.
כמובן שאין במידע זה חוו"ד מקצועית
לפי בירור שלי (ט.ל.ח.) אין חובה על המעסיק כרגע להחזיר לעבודה מחלת, והוא בהחלט יכול להאריך עד ל30.9 (לדוגמה)הוא לא מחזיר כי ירד היקף המכירות ולא שווה לו להעסיק אותי עכשיו
כמובן שאין במידע זה חוו"ד מקצועית
אין על זה תשובה ברורה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים