- הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד ליבי איתך 
לגמרימצטרפת....
היינו בדרום בחג, עד שהצלחנו לחזור למרכז...
ועכשיו הסביבה כאן במרכז מסתכלים על הילדים שלי - מה הם כ"כ מפוחדים? למה הם לא מוכנים לזוז מההורים, התפרצויות בכי על כל שטות...
לא קולטים את עוצמת הסיוט שילדים שהיו נעולים בדירה ושומעים רכב בטחון מסתובב בחוץ שמכריז לנעול דלתות וחלונות.... ולשמוע את הבומים המטורפים, האזעקות בכמויות מטורפות...
פלנטה אחרת...
איפה הייתם?מצטרפת....
היינו בדרום בחג, עד שהצלחנו לחזור למרכז...
ועכשיו הסביבה כאן במרכז מסתכלים על הילדים שלי - מה הם כ"כ מפוחדים? למה הם לא מוכנים לזוז מההורים, התפרצויות בכי על כל שטות...
לא קולטים את עוצמת הסיוט שילדים שהיו נעולים בדירה ושומעים רכב בטחון מסתובב בחוץ שמכריז לנעול דלתות וחלונות.... ולשמוע את הבומים המטורפים, האזעקות בכמויות מטורפות...
פלנטה אחרת...
זה קרה לחברתי הטובה בפעם הראשונה שנפגשנו.לגמרי
מאז שנולדתי אני גרה בדרום. יש זמנים שכל בום - אפילו קטן, כל התחלה של סירנה של משטרה ואמבולנס - מקפיצים את הלב.
ואני לא רואה את זה רק אצלי, אלא אצל עוד הרבה סביבי. מבוגרים וילדים.
להמחשה על מה שאמרת על האנשים במרכז - לפני כמה שנים באחת התקופות המתוחות הייתי בשבת של הרבה בנות מכל הארץ. כל פעם שדלת נטרקה בצורה חזקה, כל בנות הדרום הסתכלו סביבם שלא קרה כלום, והבנות מהמרכז והצפון בכלל לא שמו לב..
צחקנו אז על המצב העגום הזה. תסמינים של אנשי דרום![]()
יש מצב שתשלחי לי הודעה פרטית?אם יש מישהו שיוכל להקפיץ את בעלי למכולת או לערוך לנו קניות, נודה לו מאוד.
אנחנו גרים בנווה שרון, נתיבות.
תודה ובשורות טובות!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים