כללי נגמרת לי החבילה - פונטביט

• הוסף לסימניות
הי, קניתי חבילה לפני שנתיים ועכשיו בתחילת 2018 התוקף שלה הולך להיגמר,
איזה פונטים ממליצים לי להוריד?..
פונטים למודעות, לעימוד, (ראווה פחות, אבל גם) לווב וכו'
אשמח אם תסכמו לי את הפונטים הכי שימושיים אצלכם, או אם אתם יודעים פונטים שכדאי להוריד.
או אם מישהו יכול להקפיץ לי אשכולות ישנים בנושא כי אני מאמינה שיש פה כבר כמה כאלה..

תודה!

• הוסף לסימניות
באמת יש מלא אשכולות
תורידי את כל קטלוג 2018 (כולל האנגלית כמובן)
ואת קטלוג 2017

כמה פונטים נשארו לך?

• הוסף לסימניות
מלא, 237 משקלים..
אני טיפוס שתקוע על 10 פונטים נגיד ומשתמשת רק איתם.. ופעם בכמה זמן מורידה פונט חדש כי אף אחד ממה שיש לי לא מתאים..

• הוסף לסימניות
וואו.
באמת הרבה.
אני הורדתי בזמנו פונטים שיש להם הרבה משקלים, את כל המשקלים.
אם תורידי את הקטלוג האחרון ואת הקודם- על כל משקליהם זה כבר טוב...

• הוסף לסימניות
אני טיפוס שתקוע על 10 פונטים נגיד ומשתמשת רק איתם.. ופעם בכמה זמן מורידה פונט חדש כי אף אחד ממה שיש לי לא מתאים..
וואו
איך אפשר?
כנראה בחרת פונטים ממש מוצלחים!

מצרפת רשימה ששלחתי פעם לתלמידה שלי
אין שם את 2018, ויכול להיות שאפילו לא את 2017
אבל אלו פונטים קלאסיים ובסיסיים שתמיד יש להם שימוש
כמובן שכדאי עדיף ומומלץ לקנות את החדשים יותר- כדי להשאר כמה שיותר מעודכנת...

אדמה
אוקספורד
אוריה
אות נמל יפו
אות קטיפה
אזמל
אלגנטי
אמפטיקה
אפולו
אקסטזה
אקספרסיבי ללא שחור
אקפןלקו
אשר
בואי מנאלי
בוטיניקה
בזנט ללא שחור
בייגלה
בי סריף
ברצלונה
גפן ללא נטוי
דלילה
החלוצים
הכורמים
המכהפכה
הפועל
הצופה
הצופן ללא נוטי
השומר
זיגוטה
זמנהוף
זעפרן
טבע
טבעית
טולדו
טוליה
טוקסידו
טיפוגרף
טיפוגרף 2
טקסטילר
טרומפלדור
טרפון
יצחק
ישראל
כריזמה
לוטוס
לוינסקי
מזל
סיפולוקס
סמיטרילר
סנדלר
סעידה
ספולליר
ספרדי
עברי
עמק
פיגמט
פרמיירה
פרנהייט
צונבר
קוליה
קופידון
קמפוס
רטרוס
רייפדר
רפורמה
שירי
שלמה
שפע ללא נטוי
צהילה
תוצרת הארץ
תקומה

הצלחות!

• הוסף לסימניות
מה כבר יש לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה