מידע שימושי נגמר המסגרת בכרטיס אשראי ומה עושים עם ההוראות קבע?

• הוסף לסימניות
תודה רבה אם תוכלו לעזור לי
גמרתי את המסגרת בכרטיס אשראי די מוקדם החודש
יש לי כרטיסים אחרים בשביל להשתמש בהם
הבעיה שבכרטיס הזה יורדות ההוראות קבע

הכרטיס של חברת כא"ל והם לא מסכימים לעלות לי את המסגרת אפילו באופן זמני

האם בתכלס הם לא יכבדו את החיובים? בינתיים נראה לי שהם כן מכבדים למרות שזה כבר חריגה

• הוסף לסימניות
ניסיתי לבקש שיורידו את החיובים עכשיו מהבנק ויחדשו את המסגרת והם אומרים שזה יקח איזה עשרה ימים וגם עמלה 30 ש"ח

• הוסף לסימניות
ההו"ק נמצא בתוך המסגרת של האשראי

• הוסף לסימניות
אני בכאל ובדרך כלל הוראות קבע קבועות הם מכבדים למרות החריגה

• הוסף לסימניות
הוראות קבע תופסות מסגרת קבועה של ממוצע החיובים
ואם זה חורג קצת הם לא מחשיבים את זה כחריגה
נגמרה המסגרת פירושו שאת לא יכולה לעשות עוד קניות בכרטיס עד סוף החודש

• הוסף לסימניות
אני העברתי את ההוראות קבע לתחילת החודש, למנוע פרפרים בלב

• הוסף לסימניות
הכוונה שאפשר עכשיו גם סתם לקנות בחנות?
לא הוראות קבע של קופת חולים ביטוח לאומי וכדומה
לפעמים גם העדכון של המסגרת מלאה לא מגיעה מיידת לכל מסופי האשראי וניתן קצת למצוץ מהאשראי עוד על אף מילוי המסגרת

• הוסף לסימניות
אם המסגרת מלאה בגלל עסקה בתשלומים, בדרך כלל יהיה יותר קל למשוך מעבר למסגרת

• הוסף לסימניות
בלת"ק

בד"כ הם מכבדים

אפילו חברת חשמל שיוצא מחיר משמעותי וחורג ממש
הם מכבדים

ויש גם חנויות שסולקים

נראה לי שזה תלוי בהסכם של כל חנות עם חברת האשראי ,

נניח שעד 100 ש"ח לא מבע תקשורת אלא מכבד ואז אין למחשב מידע שזה כבר חריגה

• הוסף לסימניות
בלת"ק

בד"כ הם מכבדים

אפילו חברת חשמל שיוצא מחיר משמעותי וחורג ממש
הם מכבדים

ויש גם חנויות שסולקים

נראה לי שזה תלוי בהסכם של כל חנות עם חברת האשראי ,

נניח שעד 100 ש"ח לא מבע תקשורת אלא מכבד ואז אין למחשב מידע שזה כבר חריגה

הוראות קבע גם בסכומים גדולים, לא יוצא לתקשורת.
העסקה מאושרת במסוף עצמו
וכמו שכתבת, למסוף אין מידע על החריגה.
כל זה רק כאשר מדובר על עסקה מסוג הו"ק, ולא עסקת חיוב רגילה.
ניתן לראות בדפי פירוט את סוג העסקה

• הוסף לסימניות
תודה רבה אם תוכלו לעזור לי
גמרתי את המסגרת בכרטיס אשראי די מוקדם החודש
יש לי כרטיסים אחרים בשביל להשתמש בהם
הבעיה שבכרטיס הזה יורדות ההוראות קבע

הכרטיס של חברת כא"ל והם לא מסכימים לעלות לי את המסגרת אפילו באופן זמני

האם בתכלס הם לא יכבדו את החיובים? בינתיים נראה לי שהם כן מכבדים למרות שזה כבר חריגה

מנסיוני כנציג בחברת אשראי לא הייתי ממליץ לך לסמוך על כך שכאל יכבדו את החיוב בהו"ק ויאשרו חריגה ממסגרת האשראי.
(חברת האשראי מאשרת חריגה ללקוח לפי דירוג הלקוח אצלם ועד כמה הוא רווחי להם...)

תוכל לבדוק (לפני שיחייבו במועד החיוב) מול נציג שירות אפשרות לאישור חריג או להגדלת מסגרת זמנית.

במידה ולא יאשרו חריגה - יחזור חיוב, וכשחוזר חיוב בכרטיס חוץ בנקאי פעמיים - הכרטיס ייחסם ולא יהיה ניתן להנפיק כרטיס בחברה לפחות שנה!

הפתרון היחיד שהייתי ממליץ זה רק מול העסקים והחברות שמחייבות אותך דרך הו"ק, כלומר - או להעביר את הו"ק לכרטיס אחר (שזה קצת בירוקרטי...) או לשלם להם באופן ח"פ בהעברה בנקאית או בתשלום בדואר.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה