נגמר המקום

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שאחד הכוננים שלי התמלא מאד , למרות שאין בו הרבה חומר מלבד תוכנות שהיו בו תמיד,
מה יכול לגרום לו להתמלאות ואיך אני יכולה לנקות אותו מבלי להפסיד חומר?
תודה--

• הוסף לסימניות
וירוס

• הוסף לסימניות
תבדקי עם תכנאי מחשבים. לי קרה אותו דבר והייתי בטוחה שחדר וירוס למחשב, קראתי לטכנאי, הוא לא מצא שום וירוס, אבל הוא כן ראה שהתקיה הזמנית שלי מלאה בקבצים של פוטושופ, אוטוקאד ועד כהנה וכהנה קבצים "כבדים", כ"כ התקיה של "התמונות שלי" היתה מלאה בקליפים, הוא הציע לי להוציא את שתי התיקיות האלו מכונן C לכונן פחות שימושי (במקרה שלי-E),ולזכור לרוקן את התקיה הזמנית מידי פעם, מאז, ב"ה, בכונן C שהיה מלא לחלוטין יותר מחצי מכמות המקום פנוי, ובכונן E יותר מ-3/4.
מקווה שהבנת משהו מכל הבלה-בלה הזה, אני לפחות, עשיתי מה שהוא אמר כמו תוכי וב"ה זה עזר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תתקיני את התוכנה ccleaner

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;612472:
תבדקי עם תכנאי מחשבים. לי קרה אותו דבר והייתי בטוחה שחדר וירוס למחשב, קראתי לטכנאי, הוא לא מצא שום וירוס, אבל הוא כן ראה שהתקיה הזמנית שלי מלאה בקבצים של פוטושופ, אוטוקאד ועד כהנה וכהנה קבצים "כבדים", כ"כ התקיה של "התמונות שלי" היתה מלאה בקליפים, הוא הציע לי להוציא את שתי התיקיות האלו מכונן C לכונן פחות שימושי (במקרה שלי-E),ולזכור לרוקן את התקיה הזמנית מידי פעם, מאז, ב"ה, בכונן C שהיה מלא לחלוטין יותר מחצי מכמות המקום פנוי, ובכונן E יותר מ-3/4.
מקווה שהבנת משהו מכל הבלה-בלה הזה, אני לפחות, עשיתי מה שהוא אמר כמו תוכי וב"ה זה עזר.
בהצלחה.

איפה נמצאת התיקיה הזמנית?

• הוסף לסימניות
ווינדוס 7: בשורת החיפוש של ההתחל: %temp%
בXP: הפעלה...>%temp%

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;613129:
ווינדוס 7: בשורת החיפוש של ההתחל: %temp%
בXP: הפעלה...>%temp%

אין תוצאות....

• הוסף לסימניות
אם במקרה את עובדת עם פרימייר, תבדקי את תיקית הcache שלה, היא מתמלאה בקצב מסחרר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכונן C אבל אני לא יודעת איך קוראים לה . אצלי הטכנאי העביר אותה (כשהיתה לי בעיה כמו שלך)ל-DESCTOP ופשוט החליף לה את השם ל:תקיה זמנית, כך שאני קיבלתי את הפיתרון עם כפית כסף לפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;613209:
בכונן C אבל אני לא יודעת איך קוראים לה . אצלי הטכנאי העביר אותה (כשהיתה לי בעיה כמו שלך)ל-DESCTOP ופשוט החליף לה את השם ל:תקיה זמנית, כך שאני קיבלתי את הפיתרון עם כפית כסף לפה...
היה פשוט יותר אם היה מתקין לכם CCleaner. אבל לא משנה.

את ה %temp% לשורת חיפוש הזו:
צפה בקובץ המצורף 98738
לא בתפריט חיפוש.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 17.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי.
ולא מופיע כלוםםם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;613411:
זה מה שעשיתי.
ולא מופיע כלוםםם!
חבל להתעקש תתקיני את התוכנה
היא מורידה עוד המון קבצים זמניים כל מיני מקומות
הפקודה שנתנו לך מורידה רק ממקום אחד

• הוסף לסימניות
איך אני משיגה תתוכנה?...
האם מסובך להתקין אותה?...

• הוסף לסימניות
בס"ד
תוכנה קלה, ולא מסובכת בכלל, ההתקנה פשוטה, וכולל שפת עברית.
בבקשה, הגרסה האחרונה (היא חינמית)

קבצים מצורפים

• ccsetup309.rar
    3.3 MB · צפיות: 12
  • 000.JPG
    KB 54.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לינק הפעמון לא נותן לי לכתוב לך תודה, אז: התקנתי את התכנה- תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
הרבה שטח התנקה..
אך משום מה הכונן המלא לא ירד בגרם------
מה עושים?.......

• הוסף לסימניות
ממליץ על התוכנה folder sizes כדי למצוא את הקבצים שגונבים את המקום

• הוסף לסימניות
אם זה בכונן - C אז יכול להיות שהתמלא הכונן משום ששומרים את הקבצים במסמכים שלי וזה נמצא על כונן C וא"כ כל מה שומרים במסמכים שלי או בשולחן העבודה אז מתמלא הכונן C

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,
סגרתי על עסקה גדולה מאד עם נגר ערבי תושב, עם עסק מורשה בארץ.
סגרנו על סכום מסוים ישבנו יחד בשטח עם המעצבת להבין את התכניות, לאחר שבוע ישב הוא עם המעצבת שוב להבין סופית,
פתאום באמצע הישיבה איתה התחיל להגיד שלא ידע שמדובר בסוג חומר כזה (פורניר) שהוא יקר יותר ממה שחשב שזה צבע בתנור.
למרות שהוזכר החומר עשרות פעמים במהלך הישיבות והדיבורים איתו. אפילו מצוין על אחת התכניות שנשלחו לו במהלך ההתכתבויות.

תכלס.. החליט שמעלה את המחיר בעוד 10K מה שגרם לביטול העסקה (נראה שהתחרט על המחיר שנתן מלכתחילה).
כשדברתי איתו אחרי שאמר שהוא מצידו מבטל את העסקה ולא מעוניין במחיר שסכמנו מראש , אמרתי לו שים לב שיש גם את עלות הישיבות עם המעצבת שזה סדר גודל של 1000-2000 שח ואמר אינבעיה אשא בהוצאות האלה גם.
ישיבות שאין סיבה שאשלם עליהם לחינם.

שולמה לו מקדמה על העסקה, אותה החזיר, מאז לא עונה לטלפון ולא משלם למעצבת את הסכום של הישיבות איתה שזה סכום אמנם קטן אבל מעצבן לשלם לחינם ועוד אחרי שהתחייב (טלפונית) שישלם גם ובצדק.
מדובר על סכום של 1000 שח + מע"מ.

מה ניתן לעשות??
איך לגרום לו לשלם?
ככה כנראה הרגיש הירו אונודה
שבאו אנשים טובים ואמרו לו באכזריות
זהו הירו
המלחמה כבר נגמרה
ואתה,
נלחמת לחינם ברוח
הם לא ידעו
האנשים הטובים האלו
שגם רוח לא תמיד הייתה לו
כי לפעמים היה חם
חם מאד מאד
עד מוות
ושהוא בכלל לא נלחם לחינם
זה כמעט עלה לו במחיר חייו
במחיר השפיות
ולך תאמוד כמה היא שווה .

ככה כנראה הרגיש הירו אונודה
שהוא בחר לקבל את האמת שאמרו לו
שזהו , המלחמה נגמרה
ולא לפני שבוע ולא לפני שנה
בטח היתה לו בגוף הרגשה נוראית
שעוד לא מצאו לה שם בעולם של ריגושים
בטח הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו
שהוא הבין
מה בעצם אומרים לו האנשים הטובים ההם
שהוא המשיך להילחם עד טיפת דמו
הכמעט אחרונה כמו חייל טוב יפן,
מעניין מה הוא רצה לעשות עם עצמו
בדרך חזרה הביתה כשהם שאלו אותו-
למה המשכת להילחם
למה אתה לא היית אתה
ובכלל אתה לא יודע
אבל כבר שנים לא קיימת מלחמה
היא נשארה רק בראש שלך
באמונה שלך
ואתה יכול לפרוק את הנשק
ואשכרה לבגוד
לבגוד בכל מה שנלחמת בו עשרים ותשע שנה
לבכות את כל מה שנלחמת בו עשרים ותשע שנה.

מעניין אם ככה הרגיש הירו אונודה
כמו שאני הרגשתי היום
מאה שישים ימים של מלחמה ברוח
בזמן שכבר מזמן רק שמש ריחפה
השמש רק חייכה
ואשכרה
אני יכולה לבגוד
ומותר לי לבכות
את כל הימים האלה
עכשיו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה