החכמה צודקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
למה שיהיה פחות צורך?אולי יש לזה פחות צורך בציבור החרדי.
לדעתי מדובר בלימודים קשים. אבל אני באמת לא יודעת.
למה שיהיה פחות צורך?אולי יש לזה פחות צורך בציבור החרדי.
ליד בני ברק,תגידו, למה אין פיזיותרפיסטיות חרדיות? למה את זה הן לא לומדות?
מישהי מכירה פיזיותרפיסטית פרטית בבני ברק?
סליחה על הסטת הנושא..
גם מרפאות בעיסוק עובדות על מוטוריקה גסה.יש צורך גדול מאד!!
הרבה פעמים חולשת חגורת כתפיים היא בסיס להרבה בעיות
יש בעיה עם פתיחת מסלולים נוספים ללימודי פיזיו'.תגידו, למה אין פיזיותרפיסטיות חרדיות? למה את זה הן לא לומדות?
מישהי מכירה פיזיותרפיסטית פרטית בבני ברק?
סליחה על הסטת הנושא..
זה לא נכון.אני רוצה לגלות לך משהו- גם לעבוד במשרה תובענית של 8-9 שעות זה קשה.
יותר מלימודים.
ההבדל היחיד הוא הכסף בבנק. הבדל משמעותי. אבל יחיד.
וגם יש חופשת סמסטר בדיוק בשביל זהזה לא נכון.
בלימודים חוץ מזה שאין משכורת יש גם תרגילים להגשה, עבודות סמינריוניות ומבחנים.
זה אכן קשה...בוא נגיד שמסתדרים עם הילדים
אבל המימון-מה איתו?
איך אפשר לממן תואר תובעני שלא מאפשר לעבוד?
וגם לחיות תוך כדי...
זה מה שתוקע אותי
אחרת מזמן הייתי בהייטק....
את יכולה ליצור איתי קשר.מי שמכיר משהי שלומדת את המקצוע אשמח לתת את פרטי המייל שלי לשאלות וקבלת מידע
תודה רבה!!
את יכולה ליצור איתי קשר.
תשלחי לי הודעה פרטית, לי אין אפשרות.
תודה לך!את יכולה ליצור איתי קשר.
תשלחי לי הודעה פרטית, לי אין אפשרות.
זו ההשקעה הכי טובה בחיים !לקחת הלוואה, היא מחזירה את עצמה אחכ במשכורת
למעונינים- יש גם את קרן שכ"ל, הלוואת שכר לימוד ללא ריבית (בחלק מוסדות)זו ההשקעה הכי טובה בחיים !
ויש תנאים מצויינים עבור תואר
ריביות מעולות
והחזר הלוואה רק עוד שלוש שנים.
קחי בחשבון ששכר בהתחלה גרושים לעומת ההשקעהחשקה נפשי מאוד
ומבחינת ביקוש העבודה הבנתי שיש מחסור גדול.
כמובן שהמשכורת מנצנצת אבל לא רק בשביל זה אני ייגמר בלימודים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים