נגמר לו עוד יום...

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
הצבעוניות פה ממש מרשימה!

• הוסף לסימניות
אחחחח. איזו שקיעה. כמו שאני אוהבת.

לפעמים אני הולכת ברחוב, ויש שקיעה מטריפה, ואנשים ממשיכים בחיים כרגיל, לא שמים לב אפילו.
רק בשביל זה היה שווה לי ללמוד צילום!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוודית;n5009974:
אחחחח. איזו שקיעה. כמו שאני אוהבת.

לפעמים אני הולכת ברחוב, ויש שקיעה מטריפה, ואנשים ממשיכים בחיים כרגיל, לא שמים לב אפילו.
רק בשביל זה היה שווה לי ללמוד צילום!!

אוי כמה שאת צודקת!
אני כל היום מנסה לעורר אנשים לראות את העולם המופלא שלנו זה פשוט צועק שא"א להתעלם ולהם אין זמן אפילו...

• הוסף לסימניות
מהמם! השניה במיוחד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIMIZ;n5009991:
אוי כמה שאת צודקת!
אני כל היום מנסה לעורר אנשים לראות את העולם המופלא שלנו זה פשוט צועק שא"א להתעלם ולהם אין זמן אפילו...

חחח
כולם כבר מכירים אותי.
כל היום מסתכלת על הירח, העננים, על העצים האדומים.
הפכו אותי לתמהונית....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוודית;n5010017:
חחח
כולם כבר מכירים אותי.
כל היום מסתכלת על הירח, העננים, על העצים האדומים.
הפכו אותי לתמהונית....:rolleyes:

מזדהה קשות!!

• הוסף לסימניות
צבעים מדהימים...!!
ממש יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה