נגמר לי:(

• הוסף לסימניות
כל המיץ!!!

תמונה ראשונה מילד מתוק שצילמתי היום.

תגידו.
איך משתלטים על השרוף?
אני לא מצליחה עליו!
חוץ מהחלק השרוף שנורא מציק לי. איך התמונה?

מוישי עם לוגו.jpg

מומלץ לפתוח!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
(עריכה: עכשיו רואים)
מתוק מתוק!
לא חושבת שאפשר לתקן את השרוף, אבל אפשר לנסות לשפר אותו קצת ע"י 'צביעה'
משהו בכיוון הזה (משהו זריז, רק שתביני מה התכוונתי)
מוישי עם לוגו שביל.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מוזר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תמונה יפיפיה!
מתוקה מדבש!!!
העמדה יפה - רואים שהשקעת...
והשתלטת יפה על השרוף, בדר"כ אין מה לעשות,
תמיד עדיף שיצא קצת יותר חשוך ולהאיר בעריכה מאשר שישרף ואז אין איך לתקן...
אבל בסה"כ יצאה לך תמונה מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
לאה,תמונה מהממת!
סטיילינג ממש יפה,רואים את החשיבה על כל פרט ופרט..
בפתיחה באמת נראה הרבה יותר טוב
והילד בכלל..מתוק:)

• הוסף לסימניות
לא תמיד אפשר להימנע משרוף. רואים שזה היה במציאות שהשמש האירה את השביל.
בתמונות שממש חשובות לי, אני מצלמת בצילום רציף 3 תמונות ובחשיפות שונות. ואז או שהוחרת אחד מהם או שמשלבת. אבל זה רק בסיטואציות מיוחדות. מה הפתרון באמת? להתחיל לעבוד עם פלאש.
והתמונה חמודה גם ככה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
עכשיו הבנתי את האפשרויות של השרוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה